Mainos
Mainos

Tiedätkö sinä, kuinka monella on asuntosi avain? 6 syytä hankkia älylukko

Älylukko helpottaa elämää ja antaa turvaa. Ei enää avaimien unohtelua tai piilottelua kynnysmaton alle, sillä älylukollinen ovi avautuu joustavasti ilman avaimia etänä, koodilla tai kulkutunnisteella.

Tiedätkö sinä, kuinka monta avainta kotiisi on tällä hetkellä liikenteessä? Niinpä! Jos lukkoa ei ole sarjoitettu uudelleen, niitä on saattanut jäädä kaikille asunnon entisille asukkaille. Lukon sarjoittaminen on kallista puuhaa, mutta se varmistaa, että vanhoja avaimia ei väärinkäytetä.

Uusiin pientaloihin sisällytetään nykyään paljon älylaitteita, jotka helpottavat arkea. Mutta myös vanhoihin taloihin on mahdollista hankkia älykästä teknologiaa. Älylukon voi esimerkiksi asentaa helposti myös vanhaan oveen itse.

Älylukoksi kutsutaan lukkoja, jotka toimivat sähköisesti ilman perinteistä, mekaanista avainta. Lukko on avattavissa koodilla tai tunnisteella ja se on etäohjattava.

6 syytä hankkia avaimeton älylukko

1. Avaimettomuus

Lähde lenkille ilman häiritsevää avainnippua. Ei enää avaimen piilottelua tai unohtuneita avaimia, koska älylukko avautuu näppärästi koodilla.

2. Lapsiystävällisyys

Lapset kadottavat avaimia tämän tästä. Ekaluokkalaiselle avaimen antamisessa on aina riski, että avain häviää koulupäivän aikana. Älylukko on siis täydellinen pienelle koululaiselle. Jos kulkutunniste katoaa, on se helppo poistaa käytöstä etänä älypuhelimella.

3. Tilapäinen koodi

Harvemmin käyville vieraille voi antaa tilapäisen koodin käyttöön vaikka vain päiväksi. Erilaisille palvelun tarjoajille kuten siivoojalle tai kotipalvelulle, voi ajastaa kulkuoikeudet esimerkiksi vain arkipäiviksi klo 8-16 välille. Tilapäiset koodit on helppo poistaa käytöstä itse.

4. Säästä rahaa

Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa itse käytöstä ja ohjelmoida uuden, ilman, että kaikki lukot täytyy sarjoittaa uudelleen ja hankkia uudet avaimet.

5. Turvallisuus

Kulkurekisteristä voi seurata oven liikennettä ja varmistaa esimerkiksi onko lapsi tullut koulusta kotiin ajallaan tai onko siivooja käynyt sovitusti perheen poissa ollessa.

6. Helppous

Etähallinnalla ohjaat lukkojasi vaikka lomamatkalta. Älypuhelimella voit tarkistaa, tuliko ovi varmasti laitettua kiinni ja menikö se lukkoon. Lukon voi myös tarvittaessa avata esimerkiksi etänä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.