Tiedätkö, miltä näyttävät ihmiset tunnettujen mainosäänten takana? Sami Kurosen somevideo hämmästyttää

Tältä kuulostaa Käärijän Cha cha cha -kappale Big Brother -äänellä 4:58
Katso myös: Tältä kuulostaa Käärijän Cha cha cha -kappale Big Brother -äänellä!

Sami Kuronen esitteli Instagram-tilillään Suomen tunnetuimmat äänet.

Oletko koskaan miettinyt miltä näyttää henkilö, jonka ääni kajahtaa puhelimestasi, kun numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä? Entä henkilö, joka kuuluttaa junan suuntaavan seuraavaksi kääntöraiteelle?

Nyt näet!

Juontaja Sami Kurosen Instagramiin lataamalla videolla Suomen tunnetuimmat mainosäänet lausuvat suomalaisille tuttuja fraaseja ja mainoslauseita, kuten "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä". Videolla esiintyvät muun muassa puhelinnauhoitteista tuttu Reidar Wasenius, Nissanin mainosääni Jari Härkönen sekä Bilteman mainosääni Heljä Heikkinen.

– Tältä näyttävät Suomen tunnetuimmat äänet. Istuin tänään kaksi tuntia palaverissa, jossa oli paikalla valtakunnan tunnetuimmat mainosäänet. Ah, mikä nautinto kuunnella jokaista puheenvuoroa, kun sanottava tuli miellyttävimmällä mahdollisella soundilla. Törmäämme näihin ääniin joka päivä kaikkialla. Nyt tiedät miltä hunajaiset äänet myös näyttävät! Enjoy, Kuronen kirjoittaa videonsa saatesanoina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juontajan somevideo on kerännyt hämmästyneitä reaktioita. Moni kommentoija sanoo, etteivät henkilöt mainosäänten takana näytä lainkaan siltä kuin he olivat kuvitelleet.

– Miun aivot nyrjähti, tutut äänet ihan väärissä kasvoissa, radiojuontaja Karoliina Tuominen kirjoittaa.

– Hahaha apua, kukaan ei näytä siltä miltä kuvittelisin heidän kuulostavan. Todella hämmentävää! juontaja Ernest Lawson äimistelee. 

– Kuulostaa siltä, että nämä ois dubattu, tosi trippaavaa nähdä kasvot äänen takana, kolmas kirjoittaa.

– Oon etsinyt tätä videota nyt 27 vuotta ja tässä se on, neljäs kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat