Mainos

Ti-Ti Nalle -Riitta harmissaan K18-kohusta – lastensuosikki sai pelkkää hehkutusta kiertueellaan

Ti-Ti Nalle -kohusta vaitonaisena ollut hahmon "äiti" Riitta Korpela on totta kai harmissaan kohusta, sanoo markkinointijohtaja Asko Järvi Ti-Ti tuotannosta.

– Riitta on ollut kiireinen ja pyysi minua antamaan haastattelun eikä kyse ole siitä, että hän välttelisi mediaa. Nyt on vaan se aika, kun suunnittelemme kuumeisesti ensi vuotta. Kyllä tapahtunut harmittaa meitä kaikkia täällä Ti-Ti-talossa. Tietääksemme materiaalia on onneksi löytynyt vain yhdestä dvd:stä, toteaa Järvi.

Järven mukaan Ti-Ti-talossa oli pelkona se, että K18-materiaalia sisältäviä dvd:tä olisi ehditty paketoida joululahjoiksi pukin konttiin.

– Emme halunneet ottaa riskiä, että joku lapsi yllättyy ikävästi jouluna. Kiitos median – tieto levisi nopeasti. Tällaista ilkivaltaa vaan tapahtuu nykyään. Kyseisellä dvd:llä piti olla materiaalia 90-luvun Ti-Ti Nallesta. Onneksi selvisimme pienillä vaurioilla tästä, lisää Järvi.

Järven mukaan pari viikkoa sitten päättyneellä konserttikiertueella kaikki heidän saamansa palaute oli positiivista.

– Emme ole saaneet tämän ilkivallan vuoksi negatiivista palautetta, sanoo Järvi.

Ti-Ti Nallen huippuvuodet edessä

Järven mukaan Ti-Ti Nallen konserttikiertueella näkyi hyvin se, että yleisössä oli runsaasti isovanhempia ja vanhempia, jotka olivat jo kolmekymmentä vuotta sitten katsoneet ensimmäisiä Ti-Ti Nalleja.

– Meillä on iso ja kasvava joukko Ti-Ti-faneja Suomessa. Huippuvuodet ovat siis vielä edessä päin, kun Ti-Ti Nalle on rakas myös aikuiseksi kasvaneille lapsille ja heidän lapsille. Olemme kuulleet, että Ti-Ti Nallen häävalssista on tullut suosittu kappale myös aikuisten häissä, iloitsee Järvi.

Järvi lisää, että Ti-Ti-dvd-levyjä on kohusta huolimatta yhä kaupoissa. Levyjä välittävän Frontier Promotionin Maiju Asikaisen mukaan Ti-Ti Nallen dvd:tä on vain tämän vuoden aikana myyty 25 000 kappaletta, joka on 75 prosenttia koko Suomen musiikki-dvd-myynnistä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.