Thomas Johanssonin kassi:

- Fitness-muroja - Anjovispurkki - naudan maksaa - 2 Bonapurkkia; mesimarja ja omena

Aki Wahlmanin ja Thomas Johanssonin menu:

Fitnes-kakku omenasoseeella

kananmuna 1/2 dl sokeria 1/2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 dl Fitness-muroja

Tee sokerikakkutaikina, lisää joukkoon murot ja paista uunissa 10 min. Leikkaa muotilla kiekkoja ja lisää kerrosten väliin omenasosetta. Koristeeksi tomusokeria ja muroja.

Anjovis-juustopallo

5 anjovisfilettä 100 g juustoraastetta 1 munankeltuainen 2 viipaletta leipää raasteena

Sekoita kaikki aineet ja paista öljyssä kaunis pinta.

Johanssonin kiusaus

uuniperuna 1/2 sipuli valkosipuli 4 anjovisfilettä 2 dl kuohkermaa

Leikkaa peruna ja sipuli suikaleiksi, lisää joukkoon kerma. Hauduta 10 min.

Paistettua maksaa ja haudutettua sipulia

2 viipaletta naudan maksaa sipuli 2 valkosipulia 1/2 dl balsamico-etikkaa 2 dl valkoviiniä 1 rkl sokeria

Leikkaa maksasta viipaleita, laita pintaan öljyä ja pariloi kuumalla pannulla. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja hauduta liemessä pehmeäksi. Lisää paalle persiljaa ja korianteria silputtuna ennen tarjoilua.

Mesimarja-Fitnessmurovaahto

1 tlk merimarjasosetta 1 tlk joghurttia 1 dl muroja 1 rkl sokeria

Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa. Tarjoile.

Lue myös:

    Uusimmat