The Pussycat Dollsin luoja kiistää väitteet prostituutioringistä – "Kuvottavia valheita"

Robin Antin kuvailee Kaya Jonesin väitteitä kuvottaviksi ja toteaa Jonesin olleen yhtyeessä vain koeajalla.

The Pussycat Dolls-, Girlicious ja G.R.L.-tyttöbändit perustanut koreografi Robin Antin, 56, kiistää The Pussycat Dollsissa vuosina 2003–2005 mukana olleen Kaya Jonesin kohua herättäneet väitteet.

Jones twiittasi viime viikolla muun muassa seuraavasti:

– En ollut tyttöbändissä, vaan prostituutioringissä. Me satuimme laulamaan ja olemaan kuuluisia. Meidät omistaneet tahot tienasivat rahaa, Jones twiittasi.

Kaya Jones twiittasi myös, että yhtyeen jäsenten oli tehtävä asioita yhteisen hyvän eteen.

– Se tarkoitti, että piti maata kenen kanssa tahansa käskystä.

– Miksi tästä ei ole puhuttu aiemmin? Koska me olimme kaikki hyväksikäytettyjä. Minua uhkailtiin henkilökohtaisesti, että urani tuhotaan jos puhun asiasta, Jones jatkoi.

Robin Antin kutsuu The Blast -sivuston haastattelussa Jonesin väitteitä naurettaviksi ja kuvottaviksi valheiksi ja toteaa entisen The Pussycat Dolls -laulajan olevan vain maineen perässä.

– Hän haluaa vain oman 15 minuuttiaan valokeilassa. Ja on erittäin julmaa nostaa (G.R.L.-tyttöbändin laulaja) Simone Battlen itsemurha esiin tällä tavalla, Antin toteaa.

Antin on ihmeissään siitä, että Jones kommentoi entisen The Pussycat Dolls -jäsenen statuksella, sillä Jones ei Antinin mukaan ollut ikinä yhtyeen virallinen jäsen, vaan koeajalla yhtyeessä.

Artikkelin mukaan The Pussycat Dollsin lakimies selvittää parhaillaan, aikooko yhtye ryhtyä jatkotoimiin Kaya Jonesia vastaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja