Mainos

The Notebook -elokuvasta tuli totta? Lähes 60 vuotta naimisissa ollut pari kuoli käsi kädessä lähes yhtä aikaa

George ja Ora Lee Rodriquez olivat onnellisesti naimisissa 58 vuotta ja kuolivat lopulta lähes yhtä aikaa vierekkäin ja toisiaan käsistä pidellen. 

Nuori Geoge Rodriquez työskenteli lihakaupassa San Antoniossa, kun hän tapasi elämänsä rakkauden. Suoritettuaan armeijan Ora Lee ja George menivät naimisiin tietämättä, että he tulisivat viettämään seuraavat 58 onnellista vuotta yhdessä ja että heitä siunattaisiin kolmella lapsella. 

Vuodet vierivät ja rakastavaiset vanhenivat, ja lopulta heille kummallekin diagnosoitiin dementia. Vastikään George sairastui infarktiin ja hieman pariskunnan 58-vuotishääpäivän jälkeen hän nukkui pois vaimo rinnallaan – Ora Lee makasi Georgen vieressä sairasvuoteella pidellen kättään miehensä kädessä ja lopulta menehtyi vain muutama tunti miehensä jälkeen. 

Pariskunta lähti tästä elämästä pidellen toisiaan kädestä. Tarinasta uutisoi muun muassa People-lehti. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Pariskunnan tytär Corina Martinez vertaa vanhempiensa rakkaustarinaa tunnettuun The Notebook, eli Rakkauden sivut -elokuvaan. 

– Tuntuu uskomattomalta, että tällaista tapahtuu tosielämässä. Tämä on kuin suoraan elokuvasta, pariskunnan Martinez sanoo People-lehden haastattelussa. 

– Äitini aina sanoi, että he lähtisivät yhdessä. Emme uskoneet niin käyvän, mutta niin todella tapahtui, pariskunnan toinen tytär Georgia Perez toteaa. 

4:22

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.