Tulikuuma Sebastian Aho ihastuttaa NHL:ssä – ketjukaveri avaa menestyksen saloja: "Se on melko erikoinen ketju"

3:54
Videolla Sebastian Ahon tähtiloistoa New York Rangersiä vastaan.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho johdatti joukkueensa jatkoon NHL:n pudotuspelien karsintakierrokselta. New York Rangers kaatui tylysti voitoin 3-0. Pudotuspelien pistepörssiä johtava Aho saakin suitsutusta ketjukaveri Teuvo Teräväiseltä.

Aho merkkasi ratkaisevassa kolmannessa ottelussa tehopisteet 2+1. Yhteensä pisteitä kolmessa ottelussa on tullut kahdeksan kappaletta (3+5). Ketjukaveri Teräväinen viimeisteli kolmannessa pelissä yhden maalin.

– Pelasimme melko hyvin. Ketjussamme on paljon lahjakkuutta, ja yritämme vain tehdä paljon hommia. Maalit kyllä tulevat, kun teemme oikeita asioita. Tällä hetkellä maaleja tulee. Se on melko erityinen ketju. Pyrimme pelaamaan yksinkertaisesti, mutta jos saamme aikaa, yritämme myös omia kuvioita, Teräväinen sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

Teräväinen jakaa ylistystä hirmuiskussa olevalle ketjukaverilleen.

– Hän on pelannut todella hyvin koko kauden. Hän sai lepoa ja teki paljon töitä tauon aikana, ja näyttää nyt todella hyvältä. Hän vihaa häviämistä, ja nyt pelkästään voitto merkitsee. Se tekee hänestä entistä paremman, Teräväinen toteaa.

Carolinan päävalmentaja Rod Brind'Amourilla ja tämän suojateilla on nyt edessä pidempi tauko ennen kuin varsinaiset pudotuspelit alkavat.

–  Se on tämän viikon suurin kysymys: miten säilyttää terävyys ja olla henkisesti mukana tässä, sillä mitään ei oikein tapahdu. Meillä on muutamia ideoita. Normaalisti ajanviettotapoja olisi paljon, mutta täällä tilanne on erilainen ja uusi. Meidän pitää luottaa nyt toisiimme enemmän kuin koskaan aiemmin, Brind'Amour sanoo.

Vaikkakin sarjan voitto tuli puhtaasti, ei sitä suuremmin juhlittu.

– Ei meillä ollut isoja juhlia. Meillä on töitä tehtävänä, ja tämä oli vasta ensimmäinen pieni askel, sillä pudotuspelit eivät ole vielä edes kunnolla alkaneet. Pelaajat kyllä ymmärtävät sen, vaikka jokainen halusi tietysti vähän juhlia, Brind'Amour kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja