Teuvo Hakkaraisen kootut mediaskandaalit

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) on tuottanut toimittajille herkullista materiaalia heti huhtikuusta ja ensimmäisestä eduskuntapäivästään lähtien.

Tuolloin hän herätti pahennusta puhumalla "rajalle tulevista neekeriukoista, jotka osaavat vain sanan turvapaikka". Sen jälkeen hän matki muslimien rukouskutsua ja sanoi että Helsingissäkin on kohta minareetti, josta kutsu tulee viiden aikaan aamulla.

Myöhemmin Hakkarainen laittoi puheensa maalaisuuden piikkiin. Sitäkin kritisoitiin, kun keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen sanoi, että Hakkarainen on nyt loukannut maalla eläviä ja siellä syntyneitä.

Neekeri-sanan käyttöä Hakkarainen puolestaan perusteli sillä, että hänen nuoruusaikanaan se oli tavallinen sana kansakoulussa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kehotti Hakkaraista puhumaan vastedes "tummista" tai "mustista".

Lisää neekeriukkoja ja tuplahomo

Toukokuussa Hakkarainen kommentoi Jämsän Seudulle, että pakolaiset tulisi laittaa tekemään metsätöitä.

– Helsingissä on neekeriukkoja torien kulmat täynnä tyhjän panttina. Töihin ne pitää panna, kansanedustaja sanoi.

– Ennen pitkää suomalaisten kantaväestö joutuu lähtemään täältä karkuun, kun ne tuo ne omat islamin lait tänne. Ne tulee Afrikan sarvesta ja tuo ne karkeat tapansa tänne.

Samassa kuussa Hakkarainen puhui myös homojen adoptio-oikeudesta ja tuplahomoista.

Hän oli sanonut eduskunnassa vierailleille koululaisille, että jos kaksi homoa saa lapsen, tulee lapsesta tuplahomo.

– Minulta kysytään aina tahallaan näistä homoasioista. Heitin täysin huumorilla tämän tuplahomojutun. Haluaisin puhua hallitusneuvotteluista, Hakkarainen kommentoi sanojaan Iltalehden mukaan.

Toukokuussa uutisoitiin myös, että Hakkarainen esiintyi Vesannolla humalassa ja ilman paitaa. Heinäkuussa hän sammui Mierontie-ravintolaan Konnevedellä. Aiemmin Hakkarainen väitti olevansa absolutisti.

Lokakuussa Ahvenanmaan ihanneyhteiskunta

Viime viikolla Hakkarainen antoi Ilta-Sanomille lausunnon, jossa hän esitti idean "malliyhteiskunnasta Ahvenanmaalla".

– Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu, Hakkarainen sanoi IS:n mukaan.

Hakkaraisen lausunto liittyi perjantaina ilmestyneen Helsingin Sanomien NYT-liitteen juttuun, jossa kerrottiin, että Hakkaraista ihaillaan jossain määrin myös homojen keskuudessa. Ilta-Sanomat oli tiedustellut tähän Hakkaraisen kommenttia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja