Mainos

Hakkarainen IS:lle: Homot ja somalit Ahvenanmaalle asumaan

Kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen (ps.) Ilta-Sanomille antamat lausunnot herättivät tuoreeltaan vilkasta kommentointia lauantaina muun muassa netin keskustelupalstoilla. Ilta-Sanomien mukaan Hakkarainen ehdotti, että homot, lesbot ja somalit pitäisi laittaa Ahvenanmaalle keskenään asumaan.

Hakkaraisen lausunnot liittyivät perjantaina ilmestyneen Helsingin Sanomien NYT-liitteen juttuun, jossa mainittiin, että Hakkaraista ihaillaan jossain määrin myös homojen keskuudessa. Ilta-Sanomat oli tiedustellut tähän Hakkaraisen kommenttia. Varsinaisen haastattelun jälkeen Hakkarainen oli vielä soittanut Ilta-Sanomien toimitukseen ja esittänyt idean "malliyhteiskunnasta Ahvenanmaalla".

– Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu, Hakkarainen sanoi IS:n mukaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner ei ota Hakkaraisen puheita vakavissaan.

– Sanoisin lähinnä, että tämä on vitsailua. Jos haluatte lisäkommentteja, soittakaa Hakkaraiselle, kun tuntuu olevan kommentointituulella, Ruohonen-Lerner toteaa lehdessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.