Mainos

Testiryhmä testasi Colonic Plus -tabletteja - arvosanaksi 3,1 Helmi-pistettä

Helmi ja Hankintatukku antoivat 20 ihmiselle mahdollisuuden testata Colonic Plus -tabletteja, jotka on tarkoitettu tukemaan aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta sekä poistamaan ylimääräistä nestettä. Testiryhmäläiset kokeilivat tuotetta kuukauden ajan ja arvioivat niitä Helmi-pisteillä 1-5. Kokonaisarvosanaksi tuli 3,1 Helmi-pistettä.

Colonic Plus Kehonpuhdistajanokkos-voikukka-koivunlehtitabletti on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat antaa keholleen "puhdistuskuurin”. Valitsimme testiryhmään 20 naista, jotka halusivat puhdistaa kehonsa kuona-aineista.

Colonic Plus -tabletit on tarkoitettu tukemaan aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta sekä poistamaan ylimääräistä nestettä. Tabletit sisältävät vaikuttavina aineina nokkosta, voikukkaa, koivunlehteä, inuliinia sekä persiljanlehteä. Tuotteeseen käytetyt kasvit vaikuttavat yhdessä kokonaisvaltaisesti niin suoliston ja ruoansulatuksen kuin maksan ja munuaisten sekä ihon toimintaan. Valmisteen inuliini tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.

Kokosimme yhteen kaikkien testiryhmäläisten vastaukset. Colonic Plus Kehonpuhdistajanokkos-voikukka-koivunlehtitabletti sai kiitosta muun muassa nesteiden ja turvotuksen tehokkaasta poistamisesta sekä virkistävästä ja kehoa puhdistavasta vaikutuksesta.

Näin ryhmäläiset arvioivat tuotetta:

Mami 34:

"Nesteet lähtivät liikkeelle heti alusta. Vessakäynnit selvästi lisääntyivät ja muutaman päivän jälkeen huomasi että kasvoista ja sormista oli ylimääräinen turvotus poissa. Ruokavaliota en muuttanut mitenkään, eli nesteiden lähdön syy oli pakko olla tämän ansiota. Aion ehdottomasti jatkossa ostaa itse näitä! Kiloja on kuurin aikana lähtenyt kaksi, eli olen todella tyytyväinen vaikka määrä on vähäinen, mutta kuitenkin ilman ruokavalion muuttamista."

Vauhti-mimmi Turusta:

"Antaisin kolme helmeä koska kaikki terveyttä edistävät tuotteet ovat upeita ! Valitettavasti en kuitenkaan huomannut suuria eroja painossa, aineenvaihdunnassa, vatsantoiminnassa käytön aikana. Vessassa sai juosta usein, mutta uskon sen johtuvan runsaasta veden juomisesta. Miinusta tuli myös siitä, että tabletit maistuivat pahalta ja niitä piti ottaa kuusi päivässä. Minulle ei siis apua tuotteesta ollut joka voi toisaalta johtua siitä, että tällä hetkellä noudatan kesää odotellessa tervettä-keventävää elämänmallia, runsaan liikunnan säestämänä. Oli kuitenkin hienoa testailla ja toki se lisäsi tsemppiä kevyempään suuntaan."

KuuKirsikka:

"En huomannut mitään vaikutusta."

juliaanius:

"Poistaa kehosta nesteitä luvatusti sekä puhdistaa myös kasvoja."

nainen 30:

"Vaikutus ei ollut kovin suuri minun kohdallani. Lähinnä vain virtsan eritys oli alussa huomattavasti suurempi."

maria:

"Odotin ehkä pikkuisen isompaa muutosta kehossani, en niinkään painon putoamista, mutta ihan muuta "kevyemmän ja puhtaamman olon" tunnetta. Nestettä tosin ei kertynyt, mm. aamuisin silmien alta puuttui vähäinenkin turvotus."

Nelli:

"Tuote ei oikeastaan vastannut odotuksiani."

tanlon:

"Nestettä poistui kuurin aikana huomattavan suuria määriä. Vähän väliä joutui käymään wc:ssä."

turvonnut:

"Olo oli pirteämpi, eikä lainkaan niin turvonnut kuin aikaisemmin!"

murumaikki:

"Toimivat hyvin, nestettä tuli paljon ulos, iho on paremman näköinen, olo tuntuu paljon virkeämmältä, paino on tippunut 3 kiloa."

Terttuli:

"Odotin tuotteelta enemmän tehoa ja vaikutusta. Lisäksi olisin kaivannut hieman parempaa ohjeistusta siitä, miten tabletti pitää ottaa: ennen ruokailua vai ruokailun yhteydessä. En havainnut tabletista olevan mitään mainittavaa tehoa. Vessassa juoksin kyllä yhtenään, mutten siinäkään en huomannut mitään poikkeavaa tavallisesta, koska normaalistikin juon runsaasti vettä. Otin tabletit orjallisesti ohjeistuksen mukaan. Mielipiteeni on se, että tabletista ei ollut mitään näkyvää hyötyä, jos ei haittaakaan."

Nainen 53 v:

"En havainnut ihmeempää vaikutusta. Veden juominen sinänsä auttaa itselläni vilkastuttamaan ruuansulatusta."

Terveysintoilija:

"Pisti mahan toimimaan oikein kunnolla. Taisi myös poistaa nesteitä, sillä paino putosi kilon verran. Helppo tapa puhdistaa keho. Ainut miinus isoista pillereistä, joita ei jaksaisi yhtään kuukautta pitempään napsiakkaan."

turkoosi:

"Todella hyvä kuuri pieneen painonpudotukseen sekä vilkastuttamaan aineenvaihduntaa. Virkistää myös oloa."

Artikkelin tarjoaa: Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.