Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Testaa runsaskuituista leivontaa: Testiryhmän rekrytointi päättyi

Herkullinen piirakka kruunaa piknikin
Herkullinen piirakka kruunaa piknikin
Julkaistu 05.01.2012 14:42(Päivitetty 26.01.2012 13:07)

Arjan Leivontanurkan testiryhmä kokeilee runsaskuituisia Myllyn Paras –tuotteita leivonnassa. Testiryhmän tuloksia luettavissa näiltä sivuilta maaliskuussa 2012.

Arjan Leivontanurkan testiryhmään etsittiin 30 leivonnasta innostunutta, 25–45-vuotiasta henkilöä, jotka pääsevät kokeilemaan tummien ja runsaskuituisten jauhojen sekä hiutaleiden ja leseiden käyttöä leivonnassa.

Testiryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testaajille lähetetään kotiin tuotteiden lisäksi kokoelma erilaisia suolaisia ja makeita leivontareseptejä, mutta voit myös käyttää ja kehittää omia reseptejä testituotteista. Testiryhmään osallistuvat sitoutuvat raportoimaan tuloksista, sekä siihen, että testaajien kehittämiä omia reseptejä voidaan julkaista sekä Arjan Leivontanurkan että Myllyn Parhaan nettisivuilla.

Nämä tuotteet lähetetään testiryhmään valituille viikolla 5:

Myllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseos 500 g
Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutale 750 g
Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauho 1 kg
Reseptejä

Lue testiryhmän säännöt tästä.

Lisää aiheesta:

Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?Miehet eivät kuuntele? Tutkimus: Kissat joutuvat maukumaan miehille enemmän kuin naisilleNäitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinäKuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • 14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi

  • 14:13
    Vammaiset

    Katariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?

  • 12:17
    Kissat

    Miehet eivät kuuntele? Tutkimus: Kissat joutuvat maukumaan miehille enemmän kuin naisille

  • 11:30
    Jouluruoka

    Näitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinä