Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Testaa runsaskuituista leivontaa: Testiryhmän rekrytointi päättyi

Herkullinen piirakka kruunaa piknikin
Herkullinen piirakka kruunaa piknikin
Julkaistu 05.01.2012 14:42(Päivitetty 26.01.2012 13:07)

Arjan Leivontanurkan testiryhmä kokeilee runsaskuituisia Myllyn Paras –tuotteita leivonnassa. Testiryhmän tuloksia luettavissa näiltä sivuilta maaliskuussa 2012.

Arjan Leivontanurkan testiryhmään etsittiin 30 leivonnasta innostunutta, 25–45-vuotiasta henkilöä, jotka pääsevät kokeilemaan tummien ja runsaskuituisten jauhojen sekä hiutaleiden ja leseiden käyttöä leivonnassa.

Testiryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testaajille lähetetään kotiin tuotteiden lisäksi kokoelma erilaisia suolaisia ja makeita leivontareseptejä, mutta voit myös käyttää ja kehittää omia reseptejä testituotteista. Testiryhmään osallistuvat sitoutuvat raportoimaan tuloksista, sekä siihen, että testaajien kehittämiä omia reseptejä voidaan julkaista sekä Arjan Leivontanurkan että Myllyn Parhaan nettisivuilla.

Nämä tuotteet lähetetään testiryhmään valituille viikolla 5:

Myllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseos 500 g
Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutale 750 g
Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauho 1 kg
Reseptejä

Lue testiryhmän säännöt tästä.

Lisää aiheesta:

Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun astiHelppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvitaOxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännytKokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"Milloin keski-ikä nykyään alkaa? Kansalla selkeä mielipideHarva tietää tätä seikkaa hengitystieinfektioiden ehkäisystä: "Sinkki on mielessä, mutta…"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:20
    Porot

    Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun asti

  • 17:01
    Leivonta

    Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita

  • 14:34
    Ilmiöt

    Oxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännyt

  • 09:35
    Ruoka

    Kokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"

  • 07:16
    Ikääntyminen

    Milloin keski-ikä nykyään alkaa? Kansalla selkeä mielipide