Mainos

Teslan päivitys pelottaa autofaneja: siipiovi katkaisi kurkun, siis sen vihanneksen

Tesla Model X:ään tehty tuore päivitys on poistanut yhden ongelman, mutta saattanut luoda toisen.

Menneellä viikolla Yhdysvalloissa Tesla Model X:n omistajat ovat huolestuneet päivityksestä, jossa siipiovien sensoriongelmia on pyritty poistamaan. Ovet eivät ole aiemmin välttämättä menneet kiinni, sillä sensorit ovat havainneet haamuesteitä ovien välissä.

Uusi päivitys on muuttanut sensorien tarkkuutta niin, että omistajat pelkäävät, että ovet eivät havaitse tarpeeksi tarkasti esimerkiksi sormia, jotka ovat ovien välissä.

YouTuben MEtv Product Reviews -kanavan videossa näytetään, kuinka Teslan siipiovi katkaisee kurkun kahtia. Tämä on omiaan lisäämään omistajien huolestuneisuutta.

MTV Autot -toimitus haluaa alleviivata, että Tesla on mitä todennäköisimmin suunnitellut ovensa varomaan ruumiinosia, ei vihanneksia.

Mekaanikko osoitti, että ovi ei satuta

Keskusteluryhmissä on otettu kiivaasti kantaa uuteen päivitykseen. Vaikka loukkaantumisia ei ole vielä tietoon tullutkaan.

– Miksi turvallisuusominaisuus otettiin pois käytöstä? Siksi, että he (Tesla) eivät pystyneet korjaamaan ongelmaa, josta kaikki valittavat, eräs Teslan omistaja kirjoitti.

Sama henkilö oli vienyt Teslan huoltoliikkeeseen autonsa, jossa mekaanikko oli laittanut kätensä oven väliin ja antanut sen sulkeutua. Ovi oli pysähtynyt hieman käteen koskemisen jälkeen. Myös omistaja oli testannut samaa, eikä oven sulkeutuminen ollut tehnyt niin kipeää kuin hän luuli.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.