Tesla-pomon vähemmän tunnettu puoli: Elon Musk julkaisi uutta musiikkia – kyllä, luit aivan oikein

2:53
Teslan toimitusjohtaja Elon Musk poltti pilveä ja käytti liekinheitintä suorassa lähetyksessä.

Niin hämmentävältä kuin se kuulostaakin, on Teslan toimitusjohtaja julkaissut jo toisen biisinsä.

Suositussa SoundCloud-palvelussa julkaistiin perjantaina Don't Doubt Ur Vibe -niminen, elektroniseksi tanssimusiikiksi luonnehdittava biisi. Emo G Records -tilin takana on Teslan toimitusjohtaja ja internetin suosikkimiljardööri Elon Musk.

Musk ei ole varsinaisesti salaillut uutta tuotostaan, sillä hän hehkutti sitä vuolaasti Twitter-tilillään. Tesla-pomo on myös muuttanut Twitter-nimensä väliaikaisesti muotoon E "D" M, joka viitannee paitsi hänen omaan nimeensä, myös elektroniseen tanssimusiikkiin (EDM).

Omien sanojensa mukaan 80–100-tuntista työviikkoa vuosikaudet painanut Musk on kuitenkin onnistunut löytämään aikaa myös musiikkiharrastukselleen. Vaikkei Muskin biisiä ole pidetty sosiaalisessa mediassa minään suurena mestariteoksena, on se kerännyt runsaasti kehuja nettikansalta.

Musk julkaisi viime vuonna RIP Harambe -nimisen kappaleen, joka toimi kunnianosoituksena Cincinnatin eläintarhassa vuonna 2016 kuolleelle Harambe-gorillalle. 17-vuotias urosgorilla ammuttiin pienen lapsen pudottua sen aitaukseen.

Musk seurustelee kanadalaisen elektronista musiikkia luovan artistin Grimesin kanssa. Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, on ansioitunut myös tuottajana ja musiikkivideoiden ohjaajana. Pariskunnan huhutaan odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja