Venäläinen loihti Ladastaan Teslan Cybertruck-rosterihirviön tuhannella eurolla – lopputulos saa hieraisemaan silmiään, katso vaikka!

Autoilijat joutuivat hieraista epäuskoisia silmiään Venäjällä. Näytti nimittäin siltä, että joku onnekas venäläinen huristeli Moskovan kaduilla kohutulla Teslan Cybertruck-autolla.

Tai siltä se nimenomaan näytti, sillä kyseessä oli kaikkea muuta kuin tähtitieteellisiä summia maksava ja suoraan tehtaalta Moskovan kaduille ajettu uniikki avolava-auto.

Katso autoharrastajan loihtima lopputulos yllä olevalta videolta!

Ladasta Teslaksi 1170 eurolla

Kyseessä oli susi lampaiden vaatteissa – tai pikemminkin Lada teräshaarniskassa.

Venäläinen autoharrastaja Alexander Trubnikov, oli kahdeksassa päivässä loihtinut Lada Samarastaan häikäisevän ilmestyksen, jonka olisi voinut luulla olevan Teslan toimitusjohtaja Elon Muskin käsialaa.

Reutersin mukaan projekti maksoi kaikkeaan 80 000 ruplaa, eli noin 1170 euroa.

Tästä kohuautosta idea syntyi

Luodinkestävästä materiaalista valmistettu Cybertruck on kuusipaikkainen avolava-auto, joka tuo mieleen lähinnä tulevaisuuteen sijoittuvien tieteiselokuvien erikoiset kulkupelit.

Se paljastettiin suurelle yleisölle 25. marraskuuta San Franciscossa, minkä jälkeen auton huomiota herättävä muotoilu on herättänyt keskustelua.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk oli todennut jo kuukausia ennen erikoisen automallin julkistamista, että yhtiön tuleva Cybertruck-avolavamalli tulee olemaan jotain todella erikoista ja odottamatonta. Marraskuussa toimitusjohtaja kuvaili avolavamallia "veret seisauttavaksi" näyksi.

Tältä Teslan oikea Cybertruck näyttää: 

1:15
Tesla Cybertruck on käsittämättömän näköinen pickup.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja