Terveysviranomaiset sulkivat kuuluisan leipomon – hiirten ulosteita ja saastunutta ruokaa

Sinkkuelämää-sarjasta kuuluisuuteen nousseen, kuppikakkuja myyvän Magnolia Bakeryn myymälä suljettiin usean päivän ajaksi hygieniaongelmien vuoksi.

Sadat turistit pettyivät ystävänpäivänä, kun kuuluisan New Yorkin West Villagessa sijaitsevan Magnolia Bakeryn ovet olivatkin yhtäkkiä kiinni. Leipomon oveen oli liimattu New Yorkin kaupungin terveysviranomaisten keltainen ilmoitus. Amerikkalaislehtien mukaan leipomo jouduttiin sulkemaan sisältä löytyneiden hiirenjätösten vuoksi. Terveysviranomaiset löysivät sisältä todisteita myös elävistä rotista ja kärpäsistä. Lisäksi osa leipomon tuotteista oli ehtinyt saastua. Magnolia Bakeryn edustajan mukaan ongelmat johtuivat leipomosta riippumattomista tekijöistä.

– Lukuisten hurrikaani Sandyn aiheuttamien tulvien vuoksi hiiret olivat muuttaneet sisälle leipomon kellariin, Magnolia Bakeryn tiedottaja Sara Gramlin totesi.

Terveysviranomaisten toimien jälkeen leipomoon kutsuttiin tuholaistorjujat. Leipomo oli tarkoitus avata uudelleen lauantaina, mutta uutta terveystarkastusta ei saatu vielä järjestettyä ja ovet pysyivät kiinni.

Manhattanilla sijaitsevasta Magnolia Bakerysta tuli maailmankuulu sen jälkeen, kun Sinkkuelämää-sarjassa vierailtiin useaan otteeseen leipomossa herkkuttelemassa kuppikakuilla. Useat eri matkailuyritykset järjestävät leipomoon turistikäyntejä. Leipomolla on useita toimipisteitä Yhdysvalloissa.

Lähde: CBS

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja