Teriyaki katkarapusalaatti

4 annosta
Valmistusaika: 30min (+30 min marinointi)

Ainesosat:

  • 6 rkl Teriyaki kastiketta
  • 3 tl raastettua inkiväärin juurta
  • 350 g raakoja jättikatkarapuja
  • 1 pieni jäävuorisalaatti
  • 150 g sokeriherneitä
  • 1 punainen paprika pilkottuna
  • 4 kevätsipulia hienonnettuna
  • 12 coctailtikkua

Valmistus:

Sekoita kulhossa keskenään inkivääri ja Teriyaki. Lisää sekaan katkaravut ja laita kulho jääkaappiin puoleksi tunniksi. Liota sama aika coctailtikkuja lämpimässä vedessä.

Laita katkaravut tasaisesti tikkuihin ja säästä ylimääräinen marinadi. Ota jäävuorisalaatista uloimmat kuoret irti ja käytä "lautasina". Pilko loppu salaatti ja sekoita kulhossa paprikan ja kevätsipulien kanssa. Keitä sokeriherneitä 3 minuuttia, valuta ne kylmän veden alla ja lisää salaattikulhoon. Keitä ylimääräistä marinadia 2 minuuttia ja pirskottele salaatin päälle.

Paista katkarapuja grillillä tai levyllä 4-8 minuuttia välillä käännellen. Laita salaattia "salaattilautasille" ja asettele päällimmäiseksi paistetut katkaravut. Tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat