Teräsmies-tähti näytteli uutuussarjassa yläosattomissa – turvautui äärimmäiseen keinoon

Näyttelijä Henry Cavill tähdittää Netflixin uutuussarjaa The Witcher.

Brittinäyttelijä Henry Cavill esittää hirviönmetsästäjää The Witcher -sarjassa. Teräsmies-elokuvista tuttu näyttelijä nähdään ilman yläosaa useita kertoja kahdeksan jakson aikana. Katse kiinnittyy Cavillin hyvin treenattuun vartaloon.

Keho on kuitenkin vaatinut uhrauksia, joista näyttelijä avautui The Graham Norton Show’ssa. Hän kertoi, ettei juonut mitään kolmeen päivään ennen tiettyjä kohtauksia, jolloin häntä kuvattiin yläosattomissa. Tällöin hänen lihaksensa tulivat paremmin esiin, kun ylimääräinen neste oli poissa.

– Kun olet kolme päivää ilman nesteitä, voit viimeisinä päivinä tuntea veden hajun läheltä, näyttelijä totesi.

Cavill sanoi tehneensä punnerruksia ennen kuin kohtauksia alettiin kuvata. Kolmen päivän nestehukka saivat hänen ihonsa niin ohueksi, että se korosti hänen lihaksiaan. Äärimmäinen keino vartalonsa vuoksi tekivät näyttelijästä miehen omien sanojensa mukaan “maailman kurjimman ihmisen”.

Brittinäyttelijä kuitenkin painotti terveyden tulevan etusijalla. Cavill kuitenkin myönsi joidenkin roolien vaativan tiettyä estetiikkaa myös vartalolta. Miestä ei melkein tunnista roolissa, sillä hänellä on sarjassa pitkä vaalea tukka ja hän käyttää keltaisia piilolinssejä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja