Teräsmiehen rooli yhä auki – Henry Cavillilta kryptinen video

0:49

Henry Cavillin huhutaan jättävän Teräsmiehen rooli.

Brittinäyttelijä Henry Cavillin tulevaisuus sarjakuvahahmo Teräsmiehen roolissa on toistaiseksi avoinna. Tällä viikolla The Hollywood Reporter uutisoi, että Cavill jättää roolinsa, mutta hänen managerinsa Dany Garcia kielsi väitteet oitis omalla Twitter-tilillään.

– Olkaa kärsivällisiä, viitta on yhä hänen kaapissaan. Warner on ollut ja on yhä kumppanimme, kun he jatkavat DC:n universumin kehittämistä, Garcia kirjoitti.

Cavillin oli tarkoitus tehdä pieni sivurooli Teräsmiehenä DC:n uudessa Shazam!-supersankarikomediassa, mutta aikatauluvaikeuksien vuoksi Cavillia ei nähdä elokuvassa. Cavill on vastannut huhuihin omalla Instagram-tilillään, lisäämällä kryptisen videon, jossa hän esittelee Teräsmies-lelua.

– Tämä päivä oli jännittävä, Cavill kirjoitti julkaisuun.

Cavillin mahdollinen poistuminen aiheutti oitis huhumyllyn. Metro-sivusto uutisoi, että Warnerin ykkössuosikki uudeksi Teräsmieheksi olisi Black Panther -elokuvassa Killmonger-hahmoa näytellyt Michael B. Jordan. Cavill on kiinnitetty Netflixin uuteen The Witcher -sarjaan, mikä täyttänee hänen kuvausaikataulujaan lähivuosina.

Suunnitelmia uudelle Teräsmies-elokuvalle ei ole, vaan DC ja Warner ovat tällä hetkellä enemmän kiinnostuneita Terästyttö-hahmosta, joka on Teräsmiehelle sukua. Terästyttö nähdään tällä hetkellä omassa Supergirl-televisiosarjassaan, mutta hahmolle on suunnitteilla myös oma elokuva.

DC:n supersankarielokuvien universumi ei tällä hetkellä ole parhaassa tilanteessa. Sekä Batman v Superman, että Justice League -elokuvat saivat osakseen paljon kritiikkiä, ja DC on jo päättänyt tehdä nykyisen universuminsa ulkopuolelle keskittyviä elokuvia. Näistä ensimmäinen on Joaquin PhoenixinJokeri-elokuva.

Lisäksi Batmanin tulevaisuus on tällä hetkellä auki, sillä Ben Affleckin uutisoitiin jättäneen viittasankarin roolin. Affleck ilmoittautui elokuussa vieroitukseen hänen ex-vaimonsa Jennifer Garnerin avustuksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja