Tempparit-pari Julian ja Semin suhteen alku oli vaikea – "kolmas pyörä" muutti suunnan

1:50
Katso videolta, miten Semin jalan murtuminen vaikutti hänen ja Julian parisuhteeseen.

Tempparit-pariskunta Julia ja Semi saivat yhteyden toisiinsa deittisovelluksen kautta. Suhteen alkutaival oli vaikea, mutta "kolmas pyörä" avitti suhdetta sujumaan paremmin.

Temptation Island Suomi -ohjelman 11. kaudella mukana olevat Julia, 22, ja Semi, 24, ovat olleet yhdessä 4 vuotta ja tapasivat aikoinaan Tinderissä. Julia tuli ensitreffeille Semin luo.

– Julialla oli kurkussa silloin joku tauti. Hän kuulosti aivan pikkupojalta ja ehkä vähän näyttikin siltä. Pari yötä hän siinä sitten viihtyi, Semi kertoi huvittuneena Temptation Island Suomi -ohjelman mediatilaisuudessa 4. lokakuuta.

Julia ihastui Semissä ensimmäisenä ulkonäköön ja rakastui myöhemmin hänen salaperäisyyteensä.

– Piti vähän kaivella, millainen ihminen hän on, Julia kertoi.

Semi pitää erityisesti Julian luonteesta.

– Hän on aina ollut rämäpää ja menevä. Mutta myös todella huolehtivainen. Ja onhan Julia myös kaunis. Ei hän tosin silloin ensimmäisenä iltana ollut, kun tuli kipeänä luokseni. Silloin sitten, kun hän vähän ehostui, Semi vitsaili.

Julian ja Semin suhteen alkutaival oli vaikea.

– Minulla oli niin paljon omassa elämässäni ongelmia. Mutta sitten, kun niiden yli päästiin, niin elämämme on ollut aika tasaista arkea. On toki ollut myös raskaita hetkiä, Julia kertoi.

Vaikeuksien jälkeen pariskunta hankki koiran, jonka jälkeen kaikki lähti sujumaan paremmin.

– Koira on vähän niin kuin lapsi. Se oli se liima niihin rakoihin, joita meillä oli. Pieni valkoinen ovikello pyörii edelleen jaloissa, Semi kertoi parin lemmikistä.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miten Semin jalan murtuminen vaikutti hänen ja Julian parisuhteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja