Teknavi Pariisissa: Pulsar on Nissanin musta hevonen

Muistaako joku Almeran? kysytään juuri ilmestyneessä Teknavin lehdessä (17/2014) olevassa Nissan Pulsar -jutussa. Teknavi ehti jo koeajaa uuden Pulsarin, joka oli Pariisin autonäyttelyssä Nissanin mielenkiintoisin uutuus.

Nissanin uutta viisiovista perheautoa kommentoi Teknaville paikan päällä Pariisissa Nissan Nordic Europen viestintäjohtaja Taina Erkkilä.

Taina Erkkilä, Nissanilla on pitkästä aikaa tarjolla Euroopassa perinteinen 5-ovinen perheauto. Miten Nissan aikoo lähestyä Pulsarilla asiakkaita?
– Perusperiaate on se, että Pulsar on vähän niinkuin musta hevonen. Yksi potentiaalinen asiakasryhmä on pitkäaikaiset Nissan-asiakkaat. Sitten saattaa olla vanhoja Nissan-asiakkaita, jotka eivät välissä ole esimerkiksi tykänneet Qashqaista. Hyvä kohderyhmä voisi olla myös perheet, joissa on teinilapsia, jotka kulkevat vielä vanhempien mukana. Mutta ei Pulsaria osta vain tietty ryhmä, asiakkaat tulevat olemaan monipuolisia, Erkkilä vastaa ja listaa uutuuden vahvuuksia:

– Pulsar muistuttaa designiltaan crossoveria. Kiteytettynä sanoisin, että Pulsar on turvallinen, tilava, kohtuuhintainen ja hauskannäköinen.
Pulsarin myynti alkaa Suomessa nyt lokakuussa.

Teksti: Jussi Ojala, Pariisi

Lue myös:

    Uusimmat