Teknavi erikoisessa testipaikassa: "Tämä on ainutlaatuista koko maailmassa"

Teknavin 10. tuotantokauden neljännessä jaksossa (ke 14.10. klo 22.45) testataan uunituore iPhone 6s ja uudistunut Audi Q7 sekä kurvaillaan Lapissa ainutlaatuisella talvitestausradalla.

Suomen Lapissa on paljon todella erikoisia paikkoja ja yksi niistä löytyy Ivalosta. Teknavin vauhtikaksikko tutustuu Test Worldin maailmanlaajuisestikin poikkeukselliseen Indoor 2 -halliin, ja Markku Alén kurvailee Subaru WRX STI:llä luonnon lumella keskellä kesää.

– Tää on vähän kuin ajaisi Monacossa Turinia ylös, naurahtaa rallilegenda Markku Alén liukastellessaan lumella kesärenkailla Subarun tehomallilla.

Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on puolestaan Audin uudistunut luksusmaasturi. Risto testaa, kuinka onnistunut kokonaisuus on rankan laihdutuskuurin läpikäynyt Audi Q7.

Yksi varmoja syksyn merkkejä on Applen uuden iPhonen julkistus. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää vastaako uusi iPhone 6s odotuksia, mitä uutta se oikeasti tarjoaa ja ennen kaikkea, kannattaako se ostaa.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinta sunnuntaisin klo 15.00 MTV3:lla.

Lue myös:

    Uusimmat