Teknavi 16/2014: Uudet iPhonet testissä, Caterham-hauskuutta ja isoja maastureita

Teknavin tablet- ja verkkolehden numero 16/2014 on ilmestynyt. Tuoreesta Teknavista löydät muun muassa seuraavat aiheet:

Uudet iPhonet
Testasimme iPhonen 6:n ja iPhonen 6 Plussan ensimmäisenä mediana Suomessa. Testin perusteella kamera on parantunut oleellisesti. Ohuen muotoilun ja akun keston välillä on puolestaan tehty kompromissi. Mutta miltä uudet iLuurit tuntuvat kädessä? Kerromme sen –ja paljon muuta.

Vertailussa isot katumaasturit
Citymaasturien suosion ymmärtää, ne kun taipuvat moneksi. Otimme tuoreen Nissan X-Trailin haastajiksi Hyundai Santa Fen ja Mazda CX-5:n. Mikä kulkine vie voiton aasialaisten jokapaikanhöylien tiukassa kisassa?

Risto testaa: Caterham
”Miksi Markku Alén saa aina superautot ja mä nämä alle 100-heppaiset purkit? Laitan seuraavaksi tuplalaskun, jos tulee taas pikkuauto ajoon.” Näin purnaa Teknavin testikuski Risto Virtanen ajoittain toimituksen suuntaan. Nyt ei purnannut. Ex-ratakuskin ajossa on totaalista ajohauskuutta jo vuodesta 1957 tarjonnut Caterham Seven.

Älä unohda näitä:
– Testissä: Sony Xperia Z3 & Z3 Compact
– Uusi osio: Kysy Risto Virtaselta
– Ajossa Mercedeksen historian ensimmäinen pistokehybridi
– Top 10 tavaraa taivaasta
– Tv-ohjelman kulisseissa

Ilmaisen Teknavin tablet- ja verkkolehden voi ladata App Storesta tai Googlen Play-kaupasta. Lehden voi myös lukea verkkoselaimella suoraan tästä.

Lue myös:

    Uusimmat