F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tekeekö Red Bull radikaaleja kuljettajaliikkeitä? – F1-huhumyllyyn nostettiin uusi nimi mukaan

1:17
Videolla juttua F1-kuljettajamarkkinoista.

F1:ssä kuljettajamarkkinoilla riittää hulinaa, sillä moni talli on tekemässä päätöksiä ensi kauden kuljettajavalintojensa suhteen. Yksi mielenkiinto kohdistuu siihen, mitä Red Bull meinaa tehdä? Pystyykö Pierre Gasly pitämään paikkansa energiajuomajätin riveissä?

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
La: Aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Gaslylle ehdittiin huhuta potkuja monien viikkojen ajan, kun ranskalainen oli vaikeuksissa. Red Bull kuitenkin vahvisti, ettei se aio tehdä kuljettajamuutoksia kesken tämän kauden.

Mutta miten ensi vuosi? Voisiko Red Bull nostaa esimerkiksi Daniil Kvjatin tai Alexander Albonin Toro Rossolta niin sanottuun päätalliin?

Kaiken keskellä Red Bulliin liittyen esille on noussut uusi kuljettajanimi.

Sky Italian mukaan F2-sarjassa vahvasti esiintyvä italialaiskuljettaja Luca Ghiotto on ehdokas Toro Rosson kuljettajaksi ensi kaudelle.

Helmut Marko (Red Bullin kuljettajavalinnoista päättävä taho) on tuonut ilmi sen, että Ghiotto on yksi ehdokkaista sisartalliin, Skyn verkkosivuilla todettiin, viitaten Toro Rossoon.

Tässä oleellinen kysymys on se, että tekeekö Red Bull radikaaleja kuljettajaliikkeitä? Liikehdinnän pitäisi lähteä kuitenkin liikkeelle Red Bullilta, mikäli muutoksia voitaisiin odottaa.

Kvjat ja Albon kun ovat antaneet erittäin vahvoja näyttöjä Toro Rossolla. Heidän F1-uran jatko ei pitäisi olla mitenkään kysymysmerkkien kohteena. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja