Teinit varastivat kaksi Lamborghinia suoraan myymälästä – onnistuivat kolaroimaan niillä keskenään

Lamborghini esitteli maailman nopeimman katumaasturin 13:17
Tältä näyttää maailman nopein katumaasturi, Lamborghini Urus.

Kaksi bostonilaisteiniä kävi varkaissa paikallisessa Lamborghini-liikkeessä, mutta he tuskin arvasivat, miten aamuöinen päähänpisto tulisi päättymään.

Viranomaisten mukaan Bostonin Lamborghini-liikkeestä tuli murtohälytys noin aamukolmelta tiistaina.

Tehtävään tarttunut konstaapeli oli matkalla kohteeseen, kun hän havaitsi kaksi Lamborghini Urus -katumaasturia sekä samassa seurassa olleen Chevrolet Cruze -sedanin. Koska satojen tuhansien arvoinen supermaasturi ei ole erityisen tavanomainen näky aamuyön liikenteessä – kahdesta sellaisesta puhumattakaan – teki konstaapeli omat johtopäätöksensä ja päätti pysäyttää koko kolmikon matkanteon.

Virkavalta sai epäilyilleen vahvistuksen nopeasti, sillä maasturit eivät pysähtyneet, vaan ampaisivat karkuun. Chevrolet jäi niille sijoilleen, ja autosta löytyi useampi nuori, joista yhdelläkään ei ollut ajokorttia.

Yksi kiinni, yksi karkuteillä

Poliisi pidätti Chevroletissa olleet nuoret ja jatkoi Lamborghinien etsintää. Tällä välin oli nimittäin käynyt ilmi, että Lamborghini-liikkeeseen oli toden totta murtauduttu ja poliisilla oli hyvä syy epäillä karkuun lähteneitä maastureita varastetuiksi.

Myöhemmin samana aamuna poliisi sai ilmoituksen kahden Lamborghinin kolaroineen sekä toisiinsa että Kia-merkkiseen henkilöautoon. Yksi epäilty pidätettiin kolaripaikalla, mutta toisen kerrotaan päässeen sillä haavaa karkuun.

Boston25-uutiskanavan toimittaja Michael Henrich julkaisi tiistaiaamuna Twitter-tilillään videon kolaripaikalta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat