Teinipojalla oli yöseuralainen "salaa" – isäpuoli naureskeli kiusalliselle tilanteelle somessa: ”Olen utelias näkemään, miten hän aikoo salakuljettaa tytön pois”

Koulujen seksivalistukseen potkua 10:20
Miten teineille puhutaan seksistä?

Isäpuoli piti hauskaa teinipojan kustannuksella Twitterissä.

Jokainen vanhempiensa kanssa asunut ja samalla railakasta nuoruutta elänyt tietää, kuinka vaikeaa on salakuljettaa petikumppani omaan huoneeseen muun perheen huomaamatta.

Vielä vaikeampaa on luultavasti saada kumppani ulos talosta ilman kiusallista kohtaamista uteliaiden perheenjäsenien kanssa. 

Tällainen oli tilanne Twitter-käyttäjä Tricky D:n kotona, kun hänen 18-vuotiaalla poikapuolellaan oli tyttö kylässä, eikä hänen äitinsä ollut vielä tajunnut asiaa. Isäpuoli päätti pitää hauskaa tilanteen kustannuksella ja livetwiittasi koko saagan muidenkin iloksi arvuutellen, milloin äiti saisi kuulla poikansa yöseuralaisesta.

"Olen utelias näkemään..."

Miehen ensimmäisellä twiitillä on huikeat 385 000 tykkäystä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Poikapuolellani on yläkerran huoneessaan tyttö, joka oli yötä, eikä vaimoni tiedä vielä. Olen utelias näkemään, kuinka hän aikoo salakuljettaa hänet ulos nyt, kun koko perhe on hereillä... ja nyt me odotamme", isäpuoli twiittasi.

 Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Niille, jotka kaipasivat päivitystä: hän on vielä täällä. Vaimo on täysin lauantain siivousmoodissa. Hän ei ole vielä huomannut söpöjä valkoisia kenkiä oven suussa. Tämä voisi olla pojan mahdollisuus, kun hänellä on muuta puuhaa. Kenelläkään tässä talossa ei olisi kokovalkoisia kenkiä."

Isäpuoli kertoo myös, että pojalla on pieni ongelma. Portaiden alapuolella olisi ovi, josta pääsisi ulos, mutta valitettavasti tytön kengät ovat toisella puolen taloa.

Isäpuoli huomautti vaimonsa siivoavan niin ahkerasti, että pojalla olisi hyvä hetki käyttää tilaisuus hyödykseen. Niille kommentoijille, jotka halusivat isän auttavan poikaa, tämä totesi: "Hän on 18-vuotias aikuinen mies. Elämme ja kuolemme valintojemme mukaan."

Nuori rakkaus sai kannatusta

Pian mies päivitti, että vaimon siivousurakka oli siirtynyt kylpyhuoneesta keittiöön. "Keittiö on portaitten juurella", mies huomautti ja pisti pystyyn kyselyn siitä, kumman puolella somettajat olivat: nuoren rakkauden vai äitikarhun? Nuori rakkaus sai 63 prosenttia äänistä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulen, että he odottelevat. Vaimo yleensä menee pitkäkseen lukemaan lounaan jälkeen, etenkin, jos hän on siivonnut koko aamun. Voisiko poika odotella sitä? Voiko tyttö pidättää pissaa vielä tunnin verran? Minulla ei ole aavistustakaan, mitä he ajattelevat tuolla ylhäällä."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yllätys oli hurja, kun isäpuoli sai selville, kuka salaperäinen seuralainen oli:

"Voi luoja, voi luoja... Tyttö tuli alas vessaan. Hän on yksi pojan läheisimmistä kavereista! Katsokaas.. Äiti saattaa uskoa, että kyseessä on vain ystävien yökyläily. Hän oli tarpeeksi onnekas nukkuessaan päidemme yläpuolella aamuneljältä käytyjen panojuhlien ajan..."

Mies ei ole varma, näkikö vaimo tyttöä. "Hän ei sanonut mitään, ja enhän voi kysyäkään... vielä."

Loppujen lopuksi poika hoiti tilanteen kylmänrauhallisesti.

"Voi luoja tätä lasta! Hän kävelee alakertaan hiton huolettomasti... ja nappaa ne kengät ja menee takaisin yläkertaan. Vilkuili minua sivusilmällä koko matkan. Vinkkasin hänelle. He menevät taatusti sivuovesta. Lyön vetoa", mies twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tarvitsen drinkin"

Kun äiti meni lepuuttamaan makuuhuoneeseen, aviomies twiittasi pojalla ja tämän yöseuralaisella olevan 2–3 tunnin aikaikkuna hoitaa tilanne maaliin. 

Näin myös kävi. Mies twiittasi nuoren parin kadonneen sivuovesta.

"En tiedä teistä, mutta tarvitsen drinkin tämän jännityksen jälkeen", mies naureskeli.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen twiitit saivat tuhansia tykkäyksiä. Kritiikkiä mies sai ainoastaan siitä, että antoi vaimonsa hoitaa siivouksen. Heille mies kertoi kansainvälisen käsimerkin kera hoitavansa ruokapuolen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja