Mainos

Teeskentelevätkö naiset orgasmeja yhden illan jutuissaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Teeskentelevätkö naiset orgasmeja myös yhden illan jutuissaan vai kertovatko suoraan, että en nyt saanut? Kuuluuko orgasmin teeskentely enemmän parisuhteeseen? Miten sinä toimisit?" kysyy nimimerkki tiedonhaluinen.

Näin naisraati vastasi

”Teeskentelevät. Mielestäni teeskentely kuuluu jopa enemmän yhden illan juttuihin kuin parisuhteisiin, sillä miksi pahoittaa turhaan sellaisen ihmisen mieltä, jota ei tule enää näkemään? Kaikille jää hyvä mieli, eikä tarvitse käydä kiusallisia keskusteluja. Toisaalta voisihan sitä sanoa, että on nyt niin humalassa, ettei onnistu. Parisuhteessa ei kannata teeskennellä, sillä muuten joutuu teeskentelemään aina, kun eihän se toinen voi oppia, jos luulee tekevänsä kaiken oikein.”
– 31, sinkku

"En oikein ymmärrä orgasmin teeskentelyä ylipäätään, riippumatta siitä, onko kyseessä parisuhde vai yhden illan juttu. Jos koko seksin ajan täytyy miettiä, milloin ja miten teeskentelyn toteuttaisin, koko hommasta menee ilo. Myöskään orgasmin saamattomuutta ei mielestäni tarvitse sen enempää mainostaa, vaan nauttia tilanteesta."
– 25, avoliitossa

"Koskaan en ole yhden illan juttua harrastanut, mutta jos nyt mietin teoriassa, niin miksi se maksaisi vaivaa? Jos yhden illan kumppania ei koskaan enää tapaa, sehän on aivan sama, miten seksi sujuu. Vai onko? Jos se on hyvää, tosi kiva, mutta jos ei ole, niin eihän uusintaa koskaan ole tulossa... Itseni vuoksi en ainakaan teeskentelisi, koska ei siitä ole hyötyä, joten miksi lähtisin "viihdyttämään" jotakuta satunnaista hoitoa voihkimalla leikisti innoissani? Vastaan: en teeskentelisi."
– 30, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.