Teemu Selänne esitteli jättimäistä sähkölaskuaan – Paavo Arhinmäki julkaisi kuvan kannabisviljelmästä

Kiekkolegenda Teemu Selänteen jättimäinen sähkölasku on alkanut elää sosiaalisessa mediassa omaa elämäänsä.

Selänne kertoi alkuviikosta Twitterissä saaneensa Kirkkonummella sijaitsevasta talosta hieman yli 5000 euron sähkölaskun, josta siirtomaksujen osuus oli reilut 800 euroa.

– Nyt kun on puhuttu noista sähkölaskuista, niin ihan vaimon puolesta kyselisin, että onko tää meidän Kirkkonummen hilan talon sähkölasku suuri? Kun siellä ei kukaan asu ja talossa on vaan peruslämmöt päällä. Fortum 4 412e ja Caruna 814e, Selänne kirjoitti.

Selänteen avautuminen sähköstä ei jäänyt huomiotta. Esimerkiksi Twitterissä nippelitiedon erikoismieheksi ja vihreiden jäsenmaksua maksavaksi tunnustautuva käyttäjä Pasi Pennanen ihmetteli jättilaskua.

– Joku Selänteen tarinassa ei täsmää, vaikka Teemu Selänne puhuu aina totta, hän kirjoitti.

Selänne ei vastausta niellyt, vaan täräytti takaisin astetta kipakamman vastauksen kuvien kera.

– Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä, uima-allas, poreallas tyhjennettiin, suojattiin, sauna pois. peruslämpö 15c. Siellä käydään viikottain katsomassa että kaikki on kunnossa. Nyt voit jatkaa vittuilua muille…

Lusikkansa Selänteen sähköasioihin työnsi myös vasemmistoliiton ex-kansanedustaja ja Helsingin nykyinen apulaispormestari Paavo Arhinmäki. Arhinmäki tviittasi vastauksen, johon oli liitetty muokattu kuva Selänteen sähköasiaa koskevasta lehtiartikkelista.

– Johtuuko @TeemuSel8nne korkea sähkölasku siis vihreästä siirtymästä? Arhinmäki kysyi.

Kuvaa oli irvailevasti muokattu niin, että toisella puolella kuvassa näkyy Selänne ja toisella puolella kannabisviljelmä.

Lue myös:

    Uusimmat