Teemu Selänne asettui syöpätaisteluun käyvän Antti Törmäsen tueksi – "Yhden parhaan ystäväni"

Biel-faneilta upea ele syöpään sairastuneelle Antti Törmäselle – suomalaisluotsin nimi raikui areenalla 0:57
Biel-Biennen fanit osoittivat upealla tavalla tukensa syöpään sairastuneelle Antti Törmäselle.

Sveitsiläisen Biel-Biennen päävalmentaja Antti Törmänen aloittaa taistelun uutta syöpälöydöstä vastaan. Tukensa ovat osoittaneet seuran fanit ja nyt myös Törmäsen pitkäaikainen ystävä ja pelikaveri Teemu Selänne.

Törmäseltä löydettiin rutiinitarkastuksen yhteydessä uusi syöpä, josta seura tiedotti tiistaina. Valmentajalta löydettiin vuonna 2020 sappirakon syöpä, joka saatiin kuitenkin hoidettua.

Törmänen on saanut viime päivinä laajasti tukea osakseen, viimeisimpien joukossa pitkäaikaiselta ystävältään Teemu Selänteeltä Twitterissä, joka iloitsi Biel-Biennen fanien huomionosoituksesta suomalaisluotsia kohtaan.

– Kaunista! Polvenkorkuisesta tämän jäbän, yhden parhaan ystäväni, kanssa kasvanut, varttunut, pelannut ja taistellut, ja voin sanoa, että tämä jäbä menee läpi vaikka harmaan kiven. Taistelu jatkukoon, zemiä "Stögö", Selänne kirjoitti.

52-vuotiaat Selänne ja Törmänen pelasivat Jokereissa vuosina 1990-1992, jolloin he voittivat yhdessä myös yhden Suomen mestaruuden. Juniorina Törmänen pelasi Espoon Jääklubissa jo samassa ketjussa Selänteen kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat