Teemu Pukki lähtee MM-karsintapeliin ilman tutkapariaan – "Ei sota yhtä miestä kaipaa"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue jatkaa MM-karsintojaan lauantaina, kun vastassa on Kazakstan. Jobinpostia Huuhkajille tuo Teemu Pukin tutkaparin Robin Lodin poissaolo.

Huuhkajat on aloittanut karsinnat tasapeleillä Ukrainaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Joukkue lähtee lauantaina tavoittelemaan karsintojen ensimmäistä voittoa, kun vastassa on Ukrainalta yllätystasapelit hakenut Kazakstan. Pukin kanssa maajoukkueen hyökkäyksessä loistanut Lod on tällä kertaa sivussa, mutta Pukki ei ole huolissaan tilanteesta. 

– Röban kanssa on ollut pidemmän aikaa hyvä yhteys kentällä. Eihän siinä muuta kuin, että minun ja muiden tulee ottaa sitä roolia, joka luo paikkoja. Tässä vieressä on kaveri (Onni Valakari), jonka vahvuus on luoda paikkoja. Meillä on muitakin hyviä pelaajia. Ei sota yhtä miestä kaipaa, Pukki summasi perjantaina lehdistötilaisuudessa.

Norwichin kanssa täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Pukki viimeisteli viime viikonloppuna kauden ensimmäisen valioliigaosumansa. Hyökkääjä myöntää, että avausmaalin saaminen oli erittäin tärkeää henkilökohtaisella tasolla.

– Se auttaa varmasti minua näissä seuraavissa peleissä. Sarjakauden aloitus oli joukkueelle ja itselleni todella vaikea. Viime peli oli jo parempaa. Positiiviset fiilikset omasta tuntumastani, Pukki toteaa.

Huuhkajat kohtaa Kazakstanin lauantaina kello 16. Ensi viikolla MM-karsintojen vierasottelussa vastaan asettuu Ranska.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja