Teemu Pukki herkistyi kyyneliin tv-haastattelussa – ”En ole varmaan ikinä jännittänyt noin paljon”

Teemu Pukki: Tämä oli meidän kaikkien unelma 2:08
Teemu Pukki liikuttui kyyneliin tv-haastattelussa.

Kaksi maalia Liechtensteinin verkkoon ratkaisevassa jalkapallon EM-karsintaottelussa upottanut Teemu Pukki haki sanoja punnitessaan Huuhkajien historiallisen teon arvoa.

Suomi onnistui murtamaan paineet kisapaikan varmistamisesta lyömällä Helsingissä pelatussa ottelussa Liechtensteinin 3-0.

Paikka EM-lopputurnauksessa oli ottelun selvä panos, mutta silti asian varmistuminen tuntui Pukista vielä pitkään pelin jälkeen käsittämättömältä.

– Nyt alkaa jo vähän ajatukset selvitä. Ekat minuutit menivät vähän… ei tiennyt, mitä ajatella, Pukki kertoi MTV Urheilulle ääni väristen.

– Kyllä tämä meidän kaikkien unelma on ollut – kaikkien Suomi-futisihmisten – niin on tämä ihan mahtavaa, hän jatkoi pyyhkien kyyneleitä silmistään.

Yhdeksän maalia yhdeksässä EM-karsintaottelussa tehnyt Pukki pelaa jatkuvasti isoissa ympyröissä Norwichin Cityn valioliigajoukkueessa, mutta siitä huolimatta hän tunnustaa jännittäneensä tätä iltaa.

– En ole varmaan ikinä jännittänyt ennen peliä noin paljon kuin tätä.

– Oli jotenkin vaikea asennoitua, kun tiesi, mitä on panoksena, mutta me teimme, mitä tarvitsi tänään. Vaikka se oli helppoa, niin oli se pään sisällä suht vaikeaa, kun tiesi, mitä tässä on panoksena, Pukki totesi.

Lue myös:

    Uusimmat