Teemu Niikko MTV Sport Uutisten toimituspäälliköksi

Teemu Niikko, 36, aloittaa tammikuun alussa MTV Sport Uutisten toimituspäällikkönä vastuullaan päivittäisten tv-lähetysten sisältösuunnittelu ja kehittäminen.

Lähetyksen vastaavana tuottajana jatkaa Jani Merimaa, joka vastaa myös MTV.fin urheilu-uutisoinnista. Niikko on työskennellyt MTV:llä vuodesta 2010 lähtien urheiluankkurina, urheilun uutispäällikkönä ja studiolähetysten isäntänä.

Koulutukseltaan Niikko on Bachelor of Arts Chesterin yliopistosta. Niikko nähdään myös tulevaisuudessa jääkiekkostudion isäntänä ja urheiluankkurina.

MTV Sport Uutiset nähdään MTV3:lla tuttuun tyyliin joka päivä Seitsemän uutisten ja Kymmenen uutisten jälkeen.

– Tartun innolla haasteeseen. MTV:llä on pitkä ja kunniakas historia urheilusisältöjen tuottajana. Haluan MTV Sport Uutisten tarjoavan päivittäin maamme kiinnostavinta urheilu-uutissisältöä, Niikko kommentoi.

MTV panostaa jatkossa urheilun uutislähetyksiin entistäkin enemmän, kun helmikuun alussa torstai-iltoihin tulee puolen tunnin urheilu-uutiset.

– Pitkät lähetykset ovat koko toimituksellemme upea mahdollisuus osoittaa osaamistamme. Kiinnostavimmat uutiset ja kuumimmat puheenaiheet ovat toki esillä kaikissa viikon lähetyksissämme, mutta torstain puolituntinen tarjoaa erityisen hyvän alustan näiden huolelliseen taustoittamiseen. Torstai-illoissa tullaan panostamaan tutkivaan journalismiin, Niikko sanoo.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja