Tee se itse: Rakastavaisten romanttinen ilta kotona

Oman murun kanssa on kivaa käydä ulkona treffeillä ja syömässä, mutta kotiin voi luoda ihan omanlaisen romanttisen elämyksen. Poimi vinkit!

Rakastavaisten illallinen ei välttämättä tarkoita kallista ravintolailtaa, vaan romanttisen elämysillallisen voi tehdä oman kodin rauhaan. Omassa kodissa ei myöskään ole ylimääräisiä tirkistelijöitä, joten voitte söpöillä ja pussailla kaikessa rauhassa.

Aloita valmistelut siivouksella ja tunnelman suunnittelulla. Siisti paikat kuntoon, tee illan tunnelmaan sopiva soittolista ja valaise koti kynttilöillä tai vaikka pienillä värittömillä jouluvaloilla! Kata tarjoilut olohuoneen pöydälle, mukavan pehmeän sohvan ääreen tai rantautukaa vaikka lattiapiknikille.

Tee ikimuistoinen illallinen ja valmista ruokaa, jota voi jakaa tai napsia sormin. Fingerfoodiksi kutsuttu naposteltava on aistikasta ja pääsette paremmin kosketuksiin ruoan kanssa.

Jos kutsut hänet kotiisi ensimmäistä kertaa, kokkaa ruoat jo etukäteen ja yllätä hänet. Tie sydämeen – niin naisen kuin miehenkin – käy vatsan kautta. Jos kaipaatte mukavaa tekemistä yhdessä, voitte käydä kaupassa ja tehdä valmistelut yhdessä. Maistelkaa erilaisia makuja yhdessä kokkauksen ja herkuttelun aikana. Onko mitään romanttisempaa, kuin syöttää itse valmistettuja herkkuja omin pikku kätösin suoraan toistenne suuhun?

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja