Tee kodistasi kaunis vaivatta– sisusta koriste-esineillä

Koriste-esineillä voit muuttaa huoneen tyyliä helposti ja nopeasti. Koriste-esineet voivat olla myös käytännöllisiä, kuten pehmeä koristetyyny tai kaunis huopa. Housebeautiful.com -sivuston vinkkien avulla loihdit kodistasi tyylikkään koriste-esineitä käyttäen.

1. Innostu sesongista

Inspiroidu ulkona olevasta säästä! Kun kevät saapuu, lisää kirkkaita värejä ja syksyn tullen kaiva esille lämpöä tuovat huovat ja kynttilät.

2. Aloita matosta

Matto on usein yksi huoneen suurimmista ja näyttävimmistä sisustuselementeistä. Valitse matto huolella, sillä se toimii perustana koko huoneen sisustukselle.

3. Leiki koristetyynyillä

Tuo koristetyynyillä olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen lisää värejä ja kuoseja. Muuten harmoninen sisustus saa eloa näyttävistä tyynyistä.

4. Vähemmän on enemmän

Valitse huolella koriste-esineesi. Koriste-esineitä voi verrata naisen koruihin: et halua käyttää kaikkia korujasikaan samaan aikaan. Yksityiskohdat tulevat sisustuksessa paremmin esille, kun käytät niitä harkiten.

5. Käytä sisustuksessa useampaa samanlaista esinettä

Saat sisustuksesta helposti näyttävämmän, kun käytät useampaa samanlaista esinettä sisustuksessa. Osta esimerkiksi kaksi identtistä koristeellista peiliä ja aseta ne vierekkäin olohuoneen seinälle.

6. Kata koristeellisesti

Kata pöytä samaan tapaan kuin olisit pukemassa sitä – käytä asusteita. Vain mielikuvitus on rajana kauniissa kattauksessa.

7. Pistä taide näytille

Sinun ei tarvitse käyttää koko omaisuuttasi taiteeseen, mutta rakastamasi taideteos voi olla se yksityiskohta, joka määrittää koko huoneen. Taideteoksen esteettinen arvo kestää kauemmin kuin minkään muun nätin esineen.

8. Käytä edullisia koristeita

Värien ja materiaalien käyttö voi muuttaa koko huoneen tyylin. Tämän ei myöskään tarvitse olla hankalaa tai edes kallista. Kukat tai hedelmät eivät maksa paljon, mutta niillä tilan voi muuttaa paljon kutsuvammaksi.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat