Täysrepeäminen! Kimi ja Minttu Räikköstä tulkitsevien Jarkko Tammisen ja Johanna Puhakan pokka pettää huvittavalla videolla

Tätä et voi katsoa hymyilemättä: Jarkko Tammisen maailma- ohjelman bloopersit!

Huvittavien imitaatioiden parissa pokka ei aina pidä ammattilaisillakaan. 

Imitaattori Jarkko Tammisen hulvaton Jarkko Tammisen maailma -ohjelma on naurattanut tv-katsojia MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa aina syyskuun 9. päivästä alkaen. 

Ohjelmassa Tammisen ja vaihtuvien näyttelijävieraiden imitoimat hahmot seikkailevat mitä kummallisimmissa yhteyksissä. Yhdessä sketsissä Jarkko Tamminen ja muun muassa Salkkareista ja Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka tulkitsevat Kimi Räikköstä ja tämän vaimoa Minttu Räikköstä.

Jarkko Tammisen maailma -ohjelman pieleen menneistä kohtauksista julkaistun koosteen perusteella hulvattomien sketsien tähdittäminen ei aina suju ammattilaisiltakaan ilman repeilyä. Ohjelmassa Minttu Räikköstä tulkitseva Johanna Puhakka jakoi Instagram-tililleen videoklipin, jossa hänen ja Kimi Räikköseksi sonnustautuneen Tammisen pokka pettää kuvauksissa täysin.

– Pokka tarvii vielä pientä treeniä erityisesti tän kaverin seurassa. Kiitos vielä hauskasta päivästä! Puhakka kirjoittaa jakamansa videon yhteydessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso kooste Jarkko Tammisen maailma -ohjelman kuvauksissa tapahtuneista repeämisistä yllä olevalta videolta!

Ohjelmasta on nyttemmin tarjolla myös lisämateriaalia, kun MTV Katsomossa julkaistiin kahdeksan viiden minuutin mittaista pääohjelmaan pohjautuvaa erikoisklippiä. Pääset klippien pariin tästä.

Jarkko Tammisen maailma lauantaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!
 

Lue myös:

    Uusimmat