Mainos

Täyskäännös sisustukseen! Tällaisia ovat kevään trendikkäimmät kodit

Keväällä 2016 kaikkein trendikkäimmät kodit eivät suinkaan ole viime vuosien tapaan täysin pelkistettyjä kokonaisuuksia, joissa pöytätasot huutavat tyhjyyttään. Tulevana kesänä on sitä vastoin erityisen trendikästä, jos kotona on esillä paljon mielenkiintoisia esineitä.

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen kertoo MTV Lifestylelle, että kevään trendikkäimmissä kodeissa pikkuesineet ja näyttävät, hieman suuremmatkin esineet pääsevät paraatipaikoille. Monessa kodissa tämä merkitsee sitä, että vuosien tauon jälkeen koriste-esineet voi kaivaa kaapeista ja laatikoista esille.

– Ei tarvitse enää piilotella tavaroita! Pyykönen kertoo.

– Suurin trendi on se, että hankitaan pikkuesineitä ja kaiken maailman tavaroita paljon. Nyt on tarkoitus se, että sisustus on runsas eikä se minimalistinen enää. Nyt kaikki tavarat esille, eikä piiloon! Pyykönen jatkaa.

Tervetuloa, avohyllyt!

Avohyllyratkaisut ovat tulleet vähitellen trendikkäiksi keittiöissä. Avohyllyjen yleistyttyä esimerkiksi sisustusblogeissa onkin viime aikoina nähty enenevissä määrin erilaisia koriste-esineitä.

– Sehän on ihan mahdotonta, että tavarat olisivat avohyllyillä piilossa. Tämä trendi on seurausta siitä, Pyykönen selventää.

Koriste-esineistä trendikkäimmät ovat tänä keväänä ruusukultaa tai vihreää marmoria. Myös erilaiset metalliset esineet ovat esillä kaikkein trendikkäimmissä kodeissa.

– Valkoinen marmori on edelleenkin todella trendikäs, mutta vihreä on nyt vielä enemmän se juttu, Pyykönen kertoo.

– Pienesineistä myöskin erilaisten metallien sekoittelu ja ruusukulta ovat nyt tulleet todella vahvasti kauppoihin. Ruusukultaa jos johonkin saa sijoitettua, niin se on ihan äärimmäisen trendikästä, Pyykönen jatkaa.

Vaikuttaako sisustus asunnon arvoon? Katso video:

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.