Tavoitteletko ilmiömäistä tyyliä? Näiden vaatteiden tulisi löytyä kaapistasi!

Välillä mielen valtaa tunne siitä, että omasta vaatevarastosta ei todella löydy mitään päällepantavaa. Oikeilla vinkeillä vaatekaappi on mahdollista rakentaa niin, että vaatekappaleita on helppo yhdistää. Jo muutamasta asusta on mahdollista luoda mitä persoonallisempia asuyhdistelmiä eri tilaisuuksien vaatimuksiea täyttämään.

I Love Me -messuilla luennoinut pukeutumisneuvoja Kikka Seppä listasi, mitkä vaatekappaleet tulisi löytyä jokaisen tyylikkään naisen vaatekaapista. Sepän vinkeillä on mahdollista luoda erilaisia asuyhdistelmiä elämän vaatimuksia vastaamaan vähällä vaivalla ja vähin vaatekappalein.

Housupuku

Perinteinen housupuku on hyvin muuntautumiskykyinen asu. Jo yksinomaan jättämällä jakkupuvun takin auki tai vastakohtaisesti napittamalla takin siististi, muuttuu jakkupuvun luoma kokonaiskuva merkittävästi.

Kannattaa valita omaan vaatekaappiin jakkupuku, joka sävynsä puolesta sopii useampien värien kanssa mukavasti yhteen. Kun jakkupuku on neutraalin värinen, on sen kanssa helppo yhdistellä esimerkiksi värikkäitä toppeja ja vöitä

Pikkumusta

Perinteinen pikkumusta on tärkeä osa vaatekaapin sisältöä. Siisti mekko muovautuu helposti arkivaatteesta näyttäväksi cocktail-mekoksi pelkillä asusteilla. Esimerkiksi näyttävät korut muuntavat arkisen tyylin hetkessä näyttäväksi.

Seppä muistuttaa, ettei pikkumustan tarvitse todellakaan olla musta. Esimerkiksi näin pikkujoulujen kynnyksellä omaan vaatekaappiin voi hankkia vaikka pirteän punaisen pikkumekon.

Irtobleiseri

Bleiseri on oiva pelastus asulle kuin asulle. Bleiserin ilme muuttuu merkittävästi sen mukaan, mitä vaatekappaleita takin kanssa yhdistää.

Farkut

Hyvinistuvat farkut ovat jokaisen tyylikkään naisen vaatekaapin perusta. Kun jalassa on vartaloa imartelevat farkut, ei arkityyliin kaivata välttämättä sen kummempia katseenvangitsijoita.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja