Tavoitteena tyrmäävän tyylikäs meikki? Näillä vinkeillä onnistut

Tavoitteen raikkaasta ja tyrmäävästä iltameikistä ei tarvitse suinkaan jäädä haaveeksi. Kun tavoitteena on tyrmäävä meikki, voivat vinkit olla kuitenkin tarpeen, jottei kokonaisuudesta tule suttuinen.

Kun tavoittelee tyrmäävää meikkiä, on tärkeää pitää mielessä yksinkertainen vinkki: valitse päättäväisesti korostatko silmiäsi vai huuliasi. Valitsemalla meikkiin selkeän painopisteen, välttyy ylilyönneiltä eikä kokonaisuudesta tule suttuinen. Kun meikin painopiste on päätetty, vain taivas on rajana upean iltameikin loihtimisessa.

Upeat silmät

Jos päätät panostaa meikissä silmiisi, ei dramaattisuudella tarvitse olla rajaa. Eyelinerin tai kajalin sekä luomivärin ja ripsivärin yhdistelemisen kanssa ei tarvitse etenkään iltameikin kohdalla olla varovainen – kunhan muistaa pysytellä luonnollisissa sävyissä huulimeikin kanssa.

Näyttävät huulet

Mikäli meikkisi pääpaino on huulissa, on syytä panostaa huulten hyvään pohjustukseen, huolellisiin rajauksiin ja tyrmäävään väriin. Huulipunan väriä valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota omaan ihonväriin – toiselle kirkas pinkki saattaa sopia loistavasti, kun toista pukee oranssinpunainen huulipuna. Kun huulissa säteilee omaan ihonväriin sointuva puna, eivät silmät tarvitse välttämättä juhlavassakaan tilaisuudessa kuin sipauksen mustaa ripsiväriä, jotta lopputulos olisi näyttävä.

MTV3/Helmi

Lähde: beauty.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja