Tätä on odotettu pitkään: Spotifyn Android-sovellus sai uniajastimen

Spotifyn Android-sovellukseen on viimein lisätty uniajastin, Redditin keskustelupalstoilla kohistaan. Käyttäjät ovat toivoneet ominaisuutta jo vuosia.

Spotifyn Android-sovellukseen on lisätty uniajastin, joka mahdollistaa musiikkitoiston automaattisen lopettamisen halutun ajan jälkeen. Toiminto on aktivoitavissa Spotifyn musiikkitoisto-ikkunan oikeasta alakulmasta löytyvästä valikosta, joka aukeaa koskettamalla ruudulla näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.

Uniajastimen voi asettaa lopettamaan toisto halutun ajan jälkeen. Lyhin mahdollinen aika on yksi kappale, pisin puolestaan tunti. Kun valittu aika kuluu, lopettaa sovellus musiikin toistamisen automaattisesti.

Spotifyn uniajastin Androidille on jo julkaistu ja sen pitäisi olla saatavilla maailmanlaajuisesti muutamien vuorokausien kuluessa.

Natiivia uniajastinta on toivottu Androidin Spotify-sovellukseen jo vuosien ajan, mutta tähän asti käyttäjät ovat joutuneet tyytymään kolmannen osapuolen tarjontaan. Applen iOS:lle Spotifyn uniajastinta ei näillä näkymin ole tulossa, mutta iOS:n Kello-sovellus sisältää itsessään vastaavanlaisen uniajastimen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja