Tätä lisää! Espanjalaispoliisit tempaisivat – lauloivat ja tanssivat pitkin katuja viihdyttääkseen karanteenissa olevia lapsia

0:34
Espanjassa ryhmä poliiseja kiersi kaduilla esittäen lastenlaulua karanteenissa oleville ihmislle.

Espanjassa Mallorcan saarella poliisit päättivät viihdyttää kotona eristyksissä olevia ihmisiä. Tempaus sai ihmiset iloiseksi ja on saavuttanut internetissä jättimäisen suosion.

Viime lauantaina Baleaareilla sijaitsevalla Mallorcan saarella ihmiset pääsivät kokemaan jotain ikimuistoista. Ryhmä poliiseja kurvasi sireenit soiden ja valot välkkyen kapealle kadulle. Poliisit nousivat autoistaan ulos ja aloittivat esityksen laulaen perinteistä espanjalaista lastenlaulua. Poliisit lauloivat, soittivat kitaraa ja tanssivat.

Ihmiset ihastelivat esitystä parvekkeiltaan ja kotioviltaan ja lauloivat laulua yhdessä poliisien kanssa.Laulajana toimi poliisipäällikkö Pedro Adrover, joka on myös paikallisen yhtyeen Ses Bubotesin laulaja.

– Esitys sai alkunsa, kun kollegani näytti minulle videon, jossa toisella alueella poliisit olivat tehneet lauluesityksen. Hän kysyi minulta, voisimmeko tehdä jotain saman tyyppistä, kertoo Adrover.

Adrover oli alkanut muiden poliisien kanssa heti suunnittelemaan ideaa, sillä he kokevat tärkeäksi auttaa ihmisiä.

– Monet lapset ovat kotonaan tällä hetkellä eristyksissä. He eivät voi käydä koulussa tai nähdä kavereitaan, sanoo Advorer.

Ihmiset rakastivat esitystä

Kaupunginvaltuusto hyväksyi esityksen, jonka jälkeen se päätettiin toteuttaa. Poliisit kiersivät pitkin eri katuja esitellen esitystä.

– Kiersimme eri katuja useita tunteja. Lauloimme kappaleen noin 45 kertaa. Luulen laulun tulleen meidän kaikkien uniin päivän jälkeen, sanoo Adrover huvittuneena.

– Ihmiset reaktiot ja lasten iloiset kasvot tekivät hetkestä erityisen.

Adrover haluaa vielä loppuun muistuttaa, että emme voi paeta tämänhetkistä tilannetta, mutta voimme muistella tätä tempausta vielä silloinkin, kun kaikki on palannut taas ennalleen.

Tempaus tuli viraaliksi sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tytär, Ivanka Trump jakoi esityksestä videon Twitterissä.

Katso ylhäällä olevalta videolta poliisien hauska esitys!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja