Tästäkö uusi suomalainen mobiilipelihitti? Lisätyn todellisuuden Walking Dead: Our World julkaistiin

Suomalainen Next Games ja AMC ovat yhteistuumin julkaisseet huippusuosittuun Walking Dead -draamasarjaan perustuvan mobiilipelin. Peli hyödyntää sijaintipalveluita ja lisättyä todellisuutta tuoden zombit lähemmäksi todellista maailmaa.

Walking Dead: Our Worldin tarkoituksena on suorittaa erilaisia tehtäviä yhteistuumin muiden pelaajien kanssa. Pelaaminen onnistuu myös kotoa käsin, mutta parhaimmillaan se on tosimaailman kuuluisia kohteita, kuten Helsingin Tuomiokirkkoa, eläviltä kuolleilta puolustettaessa. Peli hyödyntää Pokémon GO:n tavoin Googlen sijaintipalveluita sekä lisättyä todellisuutta, joten pelaamisen ohella tekijät kannustavat myös tutustumaan lähiseudun nähtävyyksiin.

Sarjan fanien mieliksi pelissä esiintyvät kaikki suositut Walking Dead -hahmot, kuten esimerkiksi Rick, Daryl ja Michonne, joista iso osa on myös pelattavissa. Lisäksi mukana on viikoittaisia haasteita, joiden suorittamiseksi tarvitaan useammankin pelaajan apua. Keräilijöiden iloksi mukana on tietenkin myös runsaasti AMC:n Walking Dead -maailmaan liittyvää keräiltävää.

Walking Dead: Our World on nyt ladattavissa ilmaiseksi Googlen Play-kaupasta ja Applen App Storesta. Peli on pelattavissa yli 150 maassa.

Lue myös:

    Uusimmat