Tästä syystä Christina Hendricks on punatukkainen

Näyttelijä Christina Hendricksin hiukset eivät ole luonnostaan punaiset, vaikka väri sopiikin hänelle hyvin. Näyttelijätär paljastaa tarinan punaisten hiustensa takaa.

Christina Hendricks, 36, paljastaa värjänneensä hiuksensa ensimmäistä kertaa punaisiksi jo kymmenvuotiaana.

Lucy Maud Montgomeryn kirjan, Anne Of Green Gablesin päähenkilö, punatukkainen orpotyttö teki lapsena Hendricksiin vaikutuksen.

– Anne Of Green Gables oli minulle kuin pakkomielle. Jokin hänessä puhutteli minua ja halusin kovasti samanlaiset punaiset hiukset kuin hänellä, Hendricks muistelee.

Annea ihaillut pikkutyttö sai kuin saikin ylipuhuttua äitinsä hiustenvärjäysprojektiin.

– Minulla on luonnostaan tummanvaaleat hiukset. En osaa sanoa hiusteni sävystä sen tarkemmin, sillä en ole nähnyt sitä aikoihin. Aloin värjätä hiuksiani punaisiksi, kun olin kymmenvuotias. Se kuulostaa minustakin nyt hurjalta, mutta äitini suostui siihen, Hendricks kertoo.

Näyttelijätär tunsi punaisen hiusvärin heti omakseen.

– Tuolloin hiukseni olivat hyvin vaaleat ja niistä tuli porkkananväriset. Olin aivan haltioissani. Menin seuraavana päivänä kouluun ja minulla oli sellainen olo, että olin oma itseni, Hendricks muistelee.

Aina eivät Hendricksin hiukset ole kuitenkaan hulmunneet punaisina. Nuoruusvuosinaan näyttelijätär kertoo kokeilleensa useita eri hiusvärejä.

– Minulla oli violetit, pinkit ja mustat hiukset nuoruusvuosieni aikana. Minä olin gootti. Värjäsin hiukseni noin 42:lla eri värillä, ajelin niskasta pääni kaljuksi ja käytin mustaa meikkiä, Hendricks muistelee.

Punaisista hiuksista on tullut upean näyttelijättären tavaramerkki. Jää nähtäväksi uskaltautuuko Hendricks tekemään vielä kokeiluja hiusväririntamalla vai pysytteleekö hän hyväksi todetussa punaisessa hiusvärissä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat