Tästä isoäidistä tuli nettihitti – uskoisitko 60-vuotiaaksi?

Valloittavalla murteella kauneusvinkkejä jakelevasta hehkeästä isoäidistä on tullut oikea YouTube-hitti.

YouTuben valloittanut kauneusguru on innoitus kaikille yli 50-vuotiaille. Tyrmäävän upea Melissa on kahden lapsen äiti ja isoäiti seitsemälle lapselle. Sitä ei päältä päin kuitenkaan uskoisi, sillä 60-vuotias Melissa näyttää vuosikymmeniä ikäistään nuoremmalta.

Tennesseessä asuva Melissa55-nimellä videoitaan julkaiseva bloggaaja on saanut YouTuben sekaisin muoti- ja kauneusvinkeillään. Melissa jakaa videoillaan vinkkejä naisia kiinnostavista aiheista, kuten kuinka luodaan täydellinen smokey eyes -meikki, kuinka yli 50-vuotiaan kannattaa pukeutua ja kuinka hän itse pitää ihonsa hehkeänä ja rypyttömänä.

Hiusvinkkivideollaan Melissa paljastaa pimittävänsä aviomieheltään, Dougilta, joitain kauneusniksejään.

– En halua mennä sänkyyn papiljotti päässä, ettei Doug näkisi minua niin, joten piilotan sen muun tukkani alle. Nukun yleensä hiukset kiinni, joten hänellä ei ole hajuakaan siitä, että minulla on papiljotti hiuksissani, Melissa paljastaa.

Melissan mukaan moni luulee hänen täyttäneen ryppynsä botoxilla, mutta nainen kieltää tämän. Rypyttömyyden salaisuus on naisen mukaan onnistunut ihonhoitorutiini. Melissa vannoo retinolin ja tretinoiinin sekä aurinkovoiteiden nimeen, mutta ei käytä lainkaan kosteusvoiteita, sillä ne saavat hänen mukaansa ihon laiskistumaan.

Lue myös:

    Uusimmat