Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit!

Temptation Island -sarjan kuudennella kaudella nähdään neljä uutta paria. 

Temptation Island -ohjelmassa aivan tavalliset pariskunnat laittavat parisuhteensa todelliseen painetestiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelman kuudes kausi nähdään tänä syksynä aivan uusissa maisemissa.

Kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen. Mukana on muun muassa kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavannut pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari sekä kahden vuoden aikana kolmesti eronnut kaksikko.

Josefin "Josku", 21, ja Leevi, 20, Vantaa

Kosmetologiksi opiskeleva Josefin, eli Josku, ja kiinteistönhuoltajana toimiva Leevi ovat tavanneet kristillisessä sisäoppilaitoksessa ja usko onkin molemmille tärkeä asia elämässä. Kaksikko huomasi toisensa koulussa heti, mutta Josku piti Leeviä hyvännäköisenä, mutta liian lyhyenä. Alun perin Josefin seurustelikin Leevin kämppiksen kanssa, mutta parin erottua Josefin ja Leevi löysivät toisensa. Yhteen muutettiin jo parin kuukauden seurustelun jälkeen, ja nyt he ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.

Temppareihin hakeminen oli Josefinin idea ja Leevi mainitseekin, ettei hänellä ollut oikeastaan mahdollisuutta kieltäytyä. Läheisriippuvaiseksi itsensä määrittelevä Josefin haluaa myös testata miltä tuntuu pärjätä ilman toisen tukea.

Saarella Leevin tavoitteena onkin vielä kerran vakuutta Josefinille olevansa tämän arvoinen, onhan suhde Leevin sanojen mukaan ”täydellinen”.

Eveliina, 22, ja Santeri, 26, Tampere

Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta Eveliina ja Santeri tapasivat toisensa nettideittipalvelun kautta. Suhde alkoi etäsuhteena, kun Eveliina asui Lappeenrannassa terveydenhoitaja-opintojensa takia. Opintojen loppusuoralla Eveliina päätti muuttaa Tampereelle ja he löysivät yhteisen kodin. Santeri toimii omien opintojensa ohella myös yrittäjänä. Erikoisen Temppariparin heistä tekee se, että Eveliinalla ja Santerilla on ollut alusta asti avoin suhde.

Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat ehdottomasti kielletty.

Vieraassa sängyssä saa siis poiketa, mutta lusikointihommat tai kädestä pitäminen on jätettävä omaan petiin.

Temppareihin pari lähtee selvittämään, voisiko suhteen muodon muuttaa suljetuksi.

Mari, 21, ja Eero "Väpä", 21, Äänekoski

Lähihoitaja Mari ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Väpä ovat seurustelleet puolitoista vuotta. Väpä kiinnostui Marista jo ensikohtaamisella, mutta Mari seurusteli vielä tuolloin Väpän kaverin kanssa.

Väpä joutui odottamaan pari vuotta, mutta sitten eräänä iltana pari päätyi pussailemaan keskenään, ja homma oli sillä selvä, ja Mari vaihtoi poikaystävää lennosta.

Parin rajat ovat häilyvät, mutta he uskovat, että lähes kaikesta selviää puhumalla.

Viivi, 21, ja Lance, 21, Espoo


Opiskelija Viivin ja taksiyrittäjä Lancen suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari on eronnut suhteensa aikana jo kolmesti, mutta jokin heidät vetää aina uudelleen yhteen. He ovat myös kokeilleet erilaisia asumismuotoja yhdessä asumisesta erillään asumiseen, ja päätyneet järjestelyyn, jossa he asuvat yhdessä puoliksi; Lance asuu puolet viikosta heidän yhteisessä kodissaan ja puolet vanhempiensa luona.

Suhdetta on haitannut Viivin mustasukkaisuus, ja toisaalta Lancen tilantarve ja puhumattomuus.

Lance tosin kokee olevansa kostajatyyppi, joka varmasti näpäyttää takaisin, jos sattuu näkemään videoilla jotakin väärää.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja