Tässä ovat Talent Suomi -ohjelman ensimmäisen suoran lähetyksen semifinalistit – mukana saamelaisräppäri ja nunchaku-taituri

2:37
Muun muassa saamelaisräppäri Mihhku Laiti nähdään Talentin ensimmäisessä semifinaalissa.

Kuuden jakson esikarsintakierros on nyt saatu päätökseen ja nyt katsojat pääsevät nauttimaan suorista lähetyksistä, kun Talent Suomi -ohjelmassa siirrytään semifinaalivaiheeseen. 

Talent Suomi -ohjelmassa edetään nyt rytinällä kohti semifinaaleja. Sunnuntaina 21.3. MTV3-kanavalla nähdään ohjelman ensimmäinen suora livelähetys Hämeenlinnan Verkatehtaalta.

Luvassa on upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia, kun tähtituomareiden Krista Siegfridsin, Ernest Lawsonin,HP Parviaisen sekä Jorma Uotisen jatkoon valitsemat kyvyt esiintyvät ensimmäistä kertaa suorissa livelähetyksissä. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. 

Kuudessa ensimmäisessä jaksossa on nähty laaja kirjo erilaisia koe-esiintymisiä, joista yhteensä 21 on edennyt kolmeen suorana lähetyksenä nähtävään semifinaaliin.

Näiden lisäksi viime kauden semifinaaleista pois jättäytyneille tarjottiin nyt mahdollisuus osallistua semifinaalivaiheeseen, ja Leticia-kuoro ja Daria Jokinen pääsevät saattamaan oman kilpailunsa loppuun.

Katsojilla on myös torstaihin 18.3. asti aikaa buustata DNA:n 5G-vauhdilla viimeinen semifinalisti täällä. Kaiken kaikkiaan semifinalisteja tulee olemaan 24.

Ensimmäisessä semifinaaleissa yleisön äänistä kilpailevat:

Räppäri Mihkku Laiti, 18, Utsjoki

Mihkku Laitin perheessä äidinkielenä on saame, mutta kaksikielisessä kylässä hän on oppinut puhumaan suomea jo varhain. Saameksi räppääminen tuntuu luontevalta, sillä sanoituksia on helpointa tehdä omalla äidinkielellä. 

Muusikko Julius Rantala, 27, Oulu

Julius Rantala yhdistelee musiikisaan vanhoja perinnesoittimia uusiin innovaatioihin. Julius tuntee ylpeyttä ja kiitollisuutta siitä, että on löytänyt elämänsä tarkoituksen, sillä hän haluaa vaikuttaa musiikillaan positiivisesti ihmisiin.

Laulaja Neena Kokko, 14, Savonlinna


Neena Kokko tuli pienenä usein kiusatuksi hänen suunsa vasempaan puoleen tulleen hermohalvauksen takia. Myöhemmin Neena on ymmärtänyt, että hän ei voi asialle mitään, ja se on osa häntä itseään, muiden mielipiteistä viis! 

Twerk-ryhmä Tinze Twerkers, iät 20-27, Tampere


Tinze Twerkers muodostui Tia Maria Sokan eli Tinzen opissa ja nykyään Tinze toimii ryhmän valmentajana. Tinze Twerkers on perustettu vuonna 2015 ja se on Suomen ensimmäinen esiintyvä ja kisaava twerk-tanssiryhmä.

Street Workout -ryhmä Freestyle Street Athletes, iät 25-30, Helsinki

Tomi Vuorisen, Mikko Laitisen ja Benjamin Lundbergin voimistelun tyylinen kehonpainoharjoittelupohjainen street workout on laji, jossa tehdään erilaisia painovoimaa uhmaavia liikkeitä showmeiningillä. Ryhmän uutena vahvistuksena semifinaaleissa nähdään Jere Rantonen.

Deathdiving-ryhmä Se On Pakko Tehä, iät 20-28, Tampere
 

Arttu, Nino, Saku ja Werner muodostavat Se On Pakko Tehä –nimisen ryhmän. Parikymppisten hurjapäiden intohimo on Norjan vuonoilta alkunsa saanut laji deathdiving eli hurjat uimahypyt. 

Hiekkataide, Daria Jokinen, 31, Tampere

Viime Talent Suomi -kaudelta tuttu Daria Jokinen tulee esittämään lumoavaa hiekka-animaatiota. Terveydenhoitoalalla työskentelevä Daria haluaa taideteoksellaan tuoda ihmisille iloa ja toivoa; viestiä siitä, että hoitoapua löytyy aina sitä tarvitsevalle.

Nunchaku freestyle, Tatu Kalliomäki, 27, Turku


Tatu Kalliomäen lajissa heilutellaan nivelnuijaa ja sillä tehdään erilaisia temppuja Bruce Leen ninjatyyliin. Laji on harvinainen ja Tatu ainoa pohjoismaalainen, joka harrastaa lajia mestaruustasolla. Vuonna 2015 Tatu voitti nunchakun EM-kisat.

Voit äänestää suosikkiasi jatkoon! Äänestysohjeet löydät täältä!

Kustakin semifinaalista yleisö äänestää Talent Suomen huipentavaan finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 11.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja