Tässä ovat maailman oudoimmat miljonäärit – katso lista

MTV3.fin Helmi-sivusto listasi maailman oudoimpien miljonäärien kärkikastin. Raharikkaiden tempaukset todistavat, ettei mammona todellakaan tuo onnea.

1. Miljonääri, jota syytettiin ällöttävästä sotkemisesta

Australiassa osataan! Outoja ulostesotkuja oli ilmestynyt neljän vuoden aikana useiden eri ravintoloiden, kahviloiden ja muiden liiketilojen eteen Sydneyssä. Erään ravintolan turvakameralle tallentui lopulta raskauttavaa aineistoa: kiinteistömiljonääri Salvatore "Sam" Cerreto, 71, jäi kiinni ulostamisesta ravintolan edustalla.

2. Miljonääri, joka avasi Nobel-voittajien spermapankin

1980-luvulla miljonääri Robert Clark Graham päätti avata spermapankin, josta saisi vain maailman viisaimpien miesten, eli Nobelin palkinnon saajiksi ehdolla olleiden miesten "talletuksia". Vuoteen 1983 mennessä spermapankki keräsi "talletuksia" 19 älykköluovuttajalta, mukaan lukien Nobelin fysiikanpalkinnon 1956 saanut William Bradford Shockley.

3. Ensimmäinen virtuaalimiljonääri

Saksassa asuva kiinan opettaja Ailin Graef tekee hahmollaan miljoonakauppoja virtuaalipeli Second Lifessä. Ailinin avatar ostaa maata, rakentaa taloja ja myy sitten omaisuuttaan tuottoisasti.

Graef on palkannut kiinalaisia ohjelmoijia auttamaan häntä virtuaalimaailman kiinteistöbisneksessä. Pelaaja on tienannut vuoden 2004 jälkeen 300 miljoonaa Linden dollaria. Yksi Linden dollari vastaa yhtä Yhdysvaltojen dollaria, eli noin 0,75 euroa.

4. Miljonääri, joka lahjoitti omaisuutensa pois

Itävaltalainen bisnesmies Karl Rabeder kasvoi köyhyydessä, ja hän haaveili aina rikkauksista ja onnesta. Rikastuttuaan hän huomasi, ettei raha tuonutkaan onnea. Niinpä hän antoi koko miljoonaomaisuutensa ja luksuskiinteistönsä hyväntekeväisyyteen ja vetäytyi viettämään onnellista ja yksinkertaista elämää alppimajalleen Innsbruckiin.

5. Miljonäärikoira Gunther IV

Saksanpaimenkoira Gunther IV on maailman rikkain hauveli, ja Guntherin isäkoirakin oli rikas miljonääri. Omaisuus on peräisin saksalaiselta kreivittäreltä, Karlotta Liebensteinilta. Gunther IV elää koiraherroiksi: sillä on yli 200 miljoonan euron omaisuus kiinni rahastoissaan.

Kuvat: Colourbox.com

Tutustu myös muihin miljonääreihin:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja