Tässä on mehukkaan burgeripihvin salaisuus!

Makuja.fi:n Sivumaku-blogissa on kesällä grillattu paljon herkullisia burgereita. Nyt bloggaaja tietää, mikä on maukkaan burgeripihvin salaisuus. Tutustu Sivumaku-blogin herkullisiin resepteihin ja testaa vinkkejä omassa kesäkeittiössäsi!

– Tämän kesän eräs tavoitteistani oli syventyä burgereiden sieluun ja löytää parhaat askeleet kohti täydellistä nautintoa, Jani kirjoittaa blogissa.

Jani kertoo, että hän haluaa jauhaa lihan mieluiten itse ja yhdistellä pihviin ruhonosia oman maun mukaan.

– Mikäli olen jotain jo oppinut, niin mehukkaan burgeripihvin salaisuus on siinä, että lihaa ei liiemmin käsitellä saati prässätä. Kevyesti muotoillaan pihvi kasaan ja paistetaan/grillataan. Ostin tätä varten jauhettua chuck rollia, joka on mainio ruhonosa burgeripihviin.

Maukkaimmassa burgerissa on kaikki osat kohdallaan: hyvät sämpylät ja toisiaan mairittelevat makuparit. Vähän suolaista, hapanta ja makeaa sopivassa suhteessa.

– Olennainen vinkki burgerin työstämiseen on myös se, ettei yritä tunkea sisään kaikkea, mitä kaapista löytyy, vaan yritää löytää toisilleen sopivia makupareja, Jani neuvoo.

Sivumaku-blogin burgerireseptejä:

Burgerin kaveriksi:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat