Mainos

Tässä on kaikkien aikojen urheilullisin C-sarjalainen!

Kyseessä on Frankfurtin autonäyttelyssä esiteltävän C-sarjan Coupén AMG-versio. Pellin alta löytyy Mercedes-AMG GT S:stä tuttu 4,0-litrainen tuplaturbokasi.

C-sarja on Mercedes-AMG:n myynnillisesti tärkein mallisarja. C-sarjan mallisto täydentyi Coupélla vuonna 2011 ja se on siitä lähtien edustanut C-sarjan urheilullisinta päätä. Edellisestä AMG-mallista oli tarjolla myös erikoisvarustelu Black Series -versio.

Uusi AMG-versio on helppo tunnistaa muista C-sarjan malleista jo ulkonäön perusteella. Etupuskuri on samanlainen kuin sedanin ja farmarin AMG-malleissa. Lisäksi muihin malleihin verrattuna C 63:n raideleveys on suurempi ja samalla pyöränkaaria on levitetty. Takaosaa hallistevat AMG:lle tyypilliset neljä pakoputken päätä ja lisäksi peräkontin päältä löytyy hillitty ilmanohjain. Sisätilat ovat tutut C-sarjan muista korimalleista.

Moottorina on tuttu 4,0-litrainen kahdella turbolla höystetty V8, josta on tarjolla kaksi viritysastetta: C 63 Coupé -mallissa 350 kW (476 hv) ja C 63 S Coupéssa 375 kW (510 hv). Huippuvääntö tehokkaammassa on 700 Nm laajalla 1750-4500 kierrosalueella. Satasen nopeus saavutetaan 3,9 sekunnissa ja huippunopeus on vakiona rajoitettu 250 km/h, joskin se on mahdollista korottaa lukemaan 290 km/h.

Uusi Mercedes-AMG C 63 Coupé on esillä Frankfurtissa. Markkinoille se tulee ensi vuoden keväällä maaliskuussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.