Tässä he ovat: Maajussille morsian -ohjelman neljä rakkautta etsivää maajussia esittäytyvät

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma alkoi viikko sitten maanantaina, ja tänään kauden toisessa jaksossa esitellään neljä maajussia, joiden rakkauden etsintää kaudella lähdetään seuraamaan. Antti-Jussi, Ilmari, Mauno ja Tuomo laittavat kaikki peliin, kun etsivät sitä oikeaa rinnalleen.

Yllä olevalla videolla maajussi-Tuomo esittäytyy!

Maajusille morsian -sarjan tämän iltaisessa jaksossa juontaja Vappu Pimiä toimittaa maajusseille kirjoitetut kirjeet perille. Jännitystä on ilmassa, kun maajussit alkavat lukemaan heille lähetettyjä kirjeitä.

Tulevissa jaksoissa lähdetään seuraamaan neljän maajussin taivalta rakkauden etsinnässä. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet.

Apuna rakkauden etsinnässä maajusseilla on jälleen Vappu Pimiä.

Tutustu neljään maajussiin, joiden elämää seurataan tänä syksynä!

Antti-Jussi, 31, Kangasala


Hymykuopillaan naisia hurmaava 31-vuotias Antti-Jussi on maitotilallinen Kangasalta. Robottilypsytilalta löytyy 85 lehmää sekä kissa. Antti-Jussi on ollut tilansa isäntä vuodesta 2014, jonka jälkeen tilalla on tehty jopa maidontuotannon epävirallinen Suomen ennätys. Nykypäivänä vanhemmat ovat edelleen tiiviisti farmin töissä mukana. Tilaan kuuluu myös peltoa ja metsää.

Antti-Jussi harrastaa amerikanrautoja, omalla pienellä punttiksellaan käyntiä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä. Treffeillä AJ veisikin mielellään naisen yläilmoihin.

Ilmari, 27, Nousiainen


27-vuotias Ilmari on musikaalinen kasvinviljelijä Nousiaisista. Vuodesta 2014 tilaansa isännöinyt Ilmari viljelee sokerijuurikasta, öljy-rapsia, ruokahernettä, ruista ja tänä vuonna lisäksi kuminaa. Viljelyn lisäksi tilan arkeen kuuluu jonkin verran metsätöitä ja toimistohommia. Tilan parisataaneliöinen talo on Ilmarin äidin suvun puolen entinen kotitalo. Pihalta löytyvät myös palju ja uima-allas.

Ilmari on harrastanut kolmevuotiaasta asti tanssia, lavatansseja ja nyt uusimpana West Coast Swing-paritanssia. Kansanmusiikki ja tanssi ovat Ilmarille intohimo, joiden lisäksi mies soittaa myös vähärivistä haitaria. Sosiaalisuudestaan ja vilkkaasta tansseissa käymisestään huolimatta Ilmari ei ole vielä koskaan varsinaisesti seurustellut.

Mauno, 36, Perniö


Pian 36 vuotta täyttävä Mauno on kasvinviljelijä sekä it-asiantuntija – sekoitus maajussia ja omien sanojensa mukaan perusnörttiä. Perniössä isovanhempiensa vanhalla maatilalla asuva Mauno viljelee sokerijuurikasta ja viljoja.

Mauno ei koskaan ajatellut alkavansa maajussiksi, mutta kun vuonna 2009 tuli aika myydä hänen isovanhempiensa vanha tila, Mauno halusi kokeilla hommaa. Silloin löytyi intohimo kasvinviljelyyn, jota Mauno tekee nyt päivätyönsä ohessa. Välillä maatilan tulevaisuus mietityttää. Jos löytyisi toinen ihminen hänen rinnalleen tilaa pyörittämään, vähentäisi Maunokin mielellään it-alan töitään ja lisäisi maatilahommia. Naisen ei kuitenkaan tarvitse tulla tilalle emännäksi, jos mieluummin käy töissä muualla. Myös Maunon päivätyö on Salossa.

Tuomo, 32, Rantasalmi​​​​​​​

Tuomo on 32-vuotias, komea ja iloinen maitotilallinen. Tuomo toimii isäntänä tilalla, jossa on 40 lypsävää lehmää, lisäksi maata ja peltoa. Tuomo on sukutilan 9. isäntä. Tilanhoidon lisäksi Tuomolla on vuokramökkitoimintaa turisteille. Mökkitoiminnassa kiireisellä maajussilla ovat apuna myös vanhemmat.

Tuomo harrastaa lumilautailua, kuuntelee suomipoppia ja tykkää Jaajo Linnonmaan huumorista. Töitä tehdään paljon, mutta aikaa riittää myös laajalle ystäväpiirille. Parisuhteita Tuomolta löytyy taustalta muutamia, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaisin klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat