Painokommenteillaan kohun aiheuttanut maajussi-Mauno pettyi saamiensa kirjeiden määrään: "Se on näköjään vaikuttanut aika paljon"

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavataan maajussi-Mauno, joka aiheutti keväällä kohun kertoessaan toivovansa kumppanikseen normaalipainoista naista. 

VIDEO: Maajussi-Mauno listaa naiskriteerinsä: "Toivoisin normaalipainoista naista"

Maajussille morsian -ohjelman 11. kausi on alkanut, ja neljä rohkeaa maajussia on valikoitunut mukaan rakkauden löytämisen matkalle. Amoria kaudella avittaa tuttuun tapaan juontaja Vappu Pimiä.

Ohjelman toisessa jaksossa tavataan lopulliseen nelikkoon valikoitunut maajussi-Mauno, 36-vuotias kasvinviljelijä sekä it-asiantuntija Perniöstä. 

Ennen Vapun vierailua Mauno kertoo, että olisi todella pettynyt, mikäli kirjeitä tulee vähän. Hän kertoo odottaneensa kirjepäivää kuin lapsi joulua. 

– Toivon, että pääsisin edes vähän valitsemaan, että olisi sen verran kirjeitä tullut.

Vapun mukana kirjeitä ei tule aivan Maunon toivoma määrä, mikä saa miehen surulliseksi. Maajussi aiheutti ohjelman esittelyjaksossa pienen kohun toteamalla, että hän toivoo kumppanikseen normaalipainoista naista. 

– Se on näköjään vaikuttanut aika paljon, Mauno toteaa. 

Mauno kertoo saaneensa esittelyjakson jälkeen paljon palautetta ja että hänen kommenttinsa herätti paljon tunteita suuntaan ja toiseen. 

– Se on se, mitä ajattelen, ja se on se, mitä olen. Ja kuitenkin se asia, mihin ensimmäisenä kiinnittää huomiota, on ulkonäkö. Se on se, mistä tulee tunne että ei vitsi, ja sitten kun tutustuu, niin muut arvot nousee siinä. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaina 27. elokuuta klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja