Tarrakorvikset, Bertin päiväkirjat, Polly Pocketit – muistatko nämä mahtavat asiat lapsuudestasi?

DVD:t eivät tule kauppoihin vielä vuosikymmeniin, eikä kotonasi ole nettiyhteyttä. Miten kulutat aikaa? Kokosimme yhteen menneiden vuosikymmenten ajanvietteet, jotka nykyaikuinen varmasti muistaa.

Koulupäivä on ohi. On aika vetäytyä kotiin. Mitä sitten tehtäisiin? 

Leikit tietysti Polly Pocketilla – suosikkilelullasi!

Jos siis olit yksi niitä onnekkaita, jotka saivat tällaisen minimaalisen taikamaailman itselleen...

Entä Barbiet? Niitä mainostettiin lauantaisin piirrettyjen mainoskatkolla. Moderneimmat nuket juttelivat ja olivat jopa raskaana! Ja ne hienot lisäosat, kampaamot ja Jeepit myytiin aina erikseen.

Tarrakorvikset olivat "se" juttu!

Tarrakorvisten vaihtoehto olivat klipsikorvakorut, jotka tosin sattuivat korvanlehteen. Auts!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ei hätää, pojat, teitä ei unohdettu: vanhempaa sukupolvea järkyttäneissä mainoksissa vihollisia yllätettiin, ammuskeltiin ja nitistettiin mitä erikoisimmin keinoin. 

Kovishahmoja oli tietenkin kokonainen setti, joka olisi pitänyt kerätä kokoon. Seuraavaksi voidaan väitellä siitä, mikä on paras sarja: Prätkähiiret, Katuhait, Turtlesit vai sittenkin ainoa oikea He-Man?

Muistatko kahvoilla varustetun pomppupallon?

Loistovehje ylimääräisen energian purkamiseen!

Ai niin, läksytkin pitäisi tehdä!

Sanooko ruma sinivihko mitään?

Läksyjen jälkeen voikin rentoutua kirjan parissa!

Valitse suosikkisi: Neiti Etsivä, Pikku Vampyyri, Tuija Lehtisen teiniromanssista kertova Vaniljasyndrooma, Kaisa Ikolan Hullu luokka-sarja, Bertin päiväkirjat...

...tai sitten Suosikki! Kukahan siinä isossa julisteessa on tällä viikolla? Entä sanooko Dear Eki, että 165/56 on ok?

Kun kuulet tämän äänen, on aika kääntää sivua!

DVD:t eivät tule kauppoihin vielä vuosikymmeniin. Olet jumissa Rölli-kuunnelmakasettien ja äänikirjojen kanssa. Nyt kun vielä löytäisi kasetista sen oikean kohdan...

Kelaaminen oli niin työlästä: vähän vielä, vähän vielä, ei, nyt se meni jo liikaa!

Kirjastosta lainatut kasetit piti muistaa kelata alkuun – kunpa soitin ei tällä kertaa imaisisi kasettinauhaa sisuksiinsa...

Tietysti saatoit myös kuunnella kannettavaa CD-soitintasi, jos paristot siis kestivät. Niitä kannatti kerätä taskuihin ja kassi pohjalle varmuuden vuoksi! Lisäksi tarvitsit tilaa levyille, joita kannoit mukanasi. Riittääköhän kahdeksan kappaletta tänään?

25.E025CJ

Eikö peli toimi? Puhalla siihen!

Afrikan tähti, Kimble, Arvaa kuka. Koska tietokoneet eivät vielä olleet vallanneet koteja, itseään ja kavereitaan sai viihdyttää perinteisillä lautapeleillä.

Lopulta onnekkaimmat saivat tietenkin käsikonsolin. Itsensä saattoi laskea hyperonnekkaaksi, jos konsolin pelejä saattoi vaihdella; joissain malleissa pelattiin pelkkää Tetristä, aina ja ikuisesti.

25.D6052H

9.42-57617695

Oli muuten aivan normaalia, että ihmistä kuvasi kulmikas pikselimössö ruudulla. Sekä tietä, narua että keihästä saattoi ilmaista helposti viivalla! Kumpi meistä saa olla player 1? 

Donkey Kong

25.CWW9DM

Ei unohdeta Ransua!

Tämä kaveri viihdytti sinua iltaisin takuuvarmasti. 

Entä muistatko nämä herkut?


Osittainen lähde: Veckorevyn.com

Lue myös:

    Uusimmat